Tarantellastigen 6 / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

Fantastiskt tvåplansradhus i populära Brunna!

Slutpris
2 695 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
4 542 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-08-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tarantellastigen såldes av oss 2018-08-17. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Tarantellastigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett tvåplansradhus med en bra planlösning i ett stillsamt och barnvänligt område. Huset har en fantastisk uteplats på baksidan, perfekt solläge och insynsskyddad från varje håll. I huset finner du tre sovrum, ett välutrustat kök, två nya badrum (2011, 2015), det ena med tvättmaskin och torktumlare. Fiberinternet blir tillgängligt till hösten.

Dubbla uteplatser, en altan på framsidan i svala norr och en större insynsskyddad uteplats med trätrall och en pergola på trädgårdssidan i soligt söderläge. Tomten angränsar mot garagelängans baksida vilket skapar en insynsskyddad och privat oas för de boende. Gott om förvaring i dubbla förråd samt i kattvind, ett på entrésidan och ett större på trädgårdssidan. Mycket populär och uppskattad förening med god ekonomi, låga avgifter och där carportplats med eluttag ingår i månadsavgiften! Underbart område med bilfri gård och gång- och cykelavstånd till förskola, skola, stormarknad, Mälaren och naturen. Bussförbindelser till Kungsängen centrum med diverse handel, allmänservice, buss och pendeltåg mot Stockholm City samt Bålsta. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration