Torget 9, 4 tr / Kungsängen Centrum / Kungsängen / Upplands-Bro

Mycket fin 4:a i centrum

Slutpris
1 975 000 kr
Referensnummer
205 097
Boarea
81.9 kvm
Avgift
3 865 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Torget 9, 4 tr såldes av oss 2014-11-14. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsängen Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus 4:a med kanonläge! Mycket trevlig lägenhet med högt fritt läge och gångavstånd till centrum med pendeltåg och service. Parkettgolv i alla rum förutom 1 sovrum, fint utbyggt helkaklat duschrum med golvvärme och ljust fräscht Vedum-kök med snygga detaljer. Idag finns 2 sovrum och det 3:e används som allrum/matsal, kan göras om till sovrum vid behov. Hela lägenheten är välskött. Härlig utsikt från alla rum. Förvaring i klädkammare samt externt förråd. Stabil HSB förening med mycket god ekonomi. Grön fin gård med grill- och uteplats. En kort promenad till Mälaren med bad och båtplats på sommaren och skridskoåkning på vintern. Snabbt tillträde är möjligt. Bör ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.