Sök Meny
Såld

Kungsängen - Kungsängen centrum / Torget 9, entréplan

Äntligen en 2:a till salu i populära Brf Utsiktshöjden!

Äntligen en 2:a till salu i populära Brf Utsiktshöjden! Sprillans nytt duschrum som färdigställts 2017. I det helkaklade duschrummet finns bl.a. en vägghängd wc, förberett för tvättmaskin och ledspotlights i taket. Det trevliga köket går i en ljus tappning med bra vitvaror och matplats med sjöutsikt. Det mysiga sovrummet har också sjöutsikt, här finns 3 st. inbyggda garderober. Den rymliga hallen har en säkerhetsdörr och 3 st. garderober. Väl tilltaget vardagsrum med välbehållen ekparkett. Från detta rum nås den inglasade balkongen med fri sjöutsikt! Förråd på vinden och fräsch tvättstuga i källaren - bekvämt! Solid och uppskattad HSB förening med bra ekonomi och låga avgifter. Trevlig grön innergård med grillplats, lekplats och fotbollsplan. Stenkast till centrum med diverse allmänservice, buss och pendeltåg. Tågresan till Stockholm central tar ca. 27 minuter och går i kvartstrafik. Gångavstånd ner till Mälaren med badplats och båtklubb. Kommunen erbjuder även fina golfbanor, skridskobana, galoppbana, vacker natur och ridhus m.m. Stambytet är klart för just denna lägenhet och i samband med detta byttes elcentralen ut till automatsäkringar med jordfelsbrytare. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Välkommen på visning!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2015): ca. 1 250 kr.

Sponsrade länkar
Kungsängen / Kungsängen centrum
Torget 9, entréplan
Slutpris: 2 100 000 kr
Boarea: 52,4 kvm
Avgift: 2 896 kr/mån
Driftkostnad: 150 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2 av 8 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Torget