Trombonstigen 7, 1 tr / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

STOR BALKONG I SÖDER!

Slutpris
1 250 000 kr
Referensnummer
108 195
Boarea
98 kvm
Avgift
5 340 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-01-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trombonstigen 7, 1 tr såldes av oss 2014-01-13. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

4:a med uppskattad planlösning i populära Brunna. 3 rymliga sovrum. 2 helkaklade duschrum varav ett med badkar och egen tvättmaskin. Kök och vardagsrum delas av med en halv vägg vilket ger extra rymd och ett fint ljusinsläpp. Kökets vitvaror är från senare år. Hallen är stor och välkomnande med en intilliggande klädkammare. Den stora balkongen ligger i fint söderläge. Inflyttning 1 mars eller enligt överenskommelse. Stabil och välskött HSB förening med gångavstånd till förskola och skola. Naturen finns runt knuten och det är en kort promenad till buss och stormarknad. I närheten finns också en högklassig golfbana. Det är inte heller långt till Lillsjön som har en populär badplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.