Trombonstigen 3, 3 tr / Brunna / Kungsängen / Upplands-Bro

HÖGT FINT LÄGE I VÄST!

Slutpris
1 210 000 kr
Referensnummer
119 275
Boarea
85 kvm
Avgift
4 638 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
Höghus
Såld
2014-02-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trombonstigen 3, 3 tr såldes av oss 2014-02-11. Se alla våra försäljningar i Kungsängen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt upp med hörnläge och balkong i väster! Lägenheten är ljus och välvårdad med omtyckt planlösning. Välkomnande stor hall med 2 st. rymliga klädkammare. Ytterligare ett förråd finns på vinden. Två rejäla sovrum, båda utan insyn. Helkaklat duschrum med tvättmaskin. Vitt kök med rymlig matplats. Stor balkong med högt fint läge och eftermiddag/kvällssol. Stabil och välskött HSB förening med god ekonomi. Mycket bra för barn och omtyckt bland barnfamiljer. Området runt omkring är naturskönt och passar utmärkt för den som trivs att promenera i skogen. Kort promenad till buss, stormarknad, förskola och skola. Även en högklassig golfbana finns i området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.