Sök Meny
Såld

Kungsängen - Brunna / Trombonstigen 13, 2tr

Ljus och fin 3:a om 85 m² längst in i området mot skogsparti! Rymlig balkong!

Välvårdad 3:a om 85 m² med högt fint läge mot skogsparti. Lägenheten har ett helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Två sovrum med fritt läge mot skog. Rymligt vardagsrum med öppning och plats för barstol mot köket -hög trivsel och umgänges faktor! Köket är ljust med vita skåpluckor och plats för matbord. Den rymliga klädkammaren kan användas som ett extra kontor/gästrum. Rymlig balkong med västerläge. Uppskattad HSB förening med stabil ekonomi. Inre reparationsfond om 5 963 kr som får användas av köparen. På bekvämt avstånd finns idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana och buss till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 minuter. Välkommen!

Kungsängen / Brunna
Trombonstigen 13, 2tr
Slutpris: 1 895 000 kr
Boarea: 85 kvm
Avgift: 4 819 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 3 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-02-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Kungsängen / Trombonstigen

Andra liknande sålda bostäder

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.