Trombonstigen 13, 2tr / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Ljus och fin 3:a om 85 m² längst in i området mot skogsparti! Rymlig balkong!

Slutpris
1 895 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 819 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-02-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trombonstigen såldes av oss 2017-02-22. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Trombonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välvårdad 3:a om 85 m² med högt fint läge mot skogsparti. Lägenheten har ett helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Två sovrum med fritt läge mot skog. Rymligt vardagsrum med öppning och plats för barstol mot köket -hög trivsel och umgänges faktor! Köket är ljust med vita skåpluckor och plats för matbord. Den rymliga klädkammaren kan användas som ett extra kontor/gästrum. Rymlig balkong med västerläge. Uppskattad HSB förening med stabil ekonomi. Inre reparationsfond om 5 963 kr som får användas av köparen. På bekvämt avstånd finns idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana och buss till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 minuter. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration