Trombonstigen 11, 4 tr / Brunna / Kungsängen / UPPLANDS-BRO

Herre på täppan - mysig 2:a på vinden!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
50,5 kvm
Avgift
3 294 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-09-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trombonstigen såldes av oss 2017-09-29. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Trombonstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brunna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ensam högst upp i huset ligger denna mysiga 2:a med vindskaraktär! Ljus hall, stort vardagsrum, bra sovrum med skjutgarderob, klädkammare, ett arbetskök och ett fräscht duschrum med tvättmaskin. Lägenheten har bl.a. en säkerhetsdörr, nya golv och takkupol. Det finns ett externt förråd i samma våningsplan, barnvagnsförråd i entréplan, tvättstuga och lekplats i området och nära till parkeringsplats. Uppskattad HSB förening med stabil ekonomi. På bekvämt avstånd finns idrottsplats, skola, förskola, stormarknad, golfbana, fina strövområden och buss till Kungsängen centrum. 15 min pendeltågtrafik från Kungsängens station till T-centralen, resan tar ca. 27 min. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt. Välkommen!

Bostadsrättsföreningens lån per m² bostadsyta (årsredovisning 2016): ca. 4 400 kr.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration