Tibble Torg 5, 1tr

Tibble Torg 5, 1tr

Slutpris

1 450 000 kr


Tibble Torg— Kungsängen— Upplands-Bro

Tibble Torg 5, 1tr


Slutpris
1 450 000 kr

Tibble Torg— Kungsängen— Upplands-Bro

Tibble Torg 5, 1tr

55 plus-boende i uppskattad förening där 2orna sällan är till salu! Trevligt läge med balkong i söder med rogivande utsikt över kolonilotterna!

Invändiga bilder och mer information kommer inom kort!

Bekvämt boende för dig som är 55+ (minst en ägare till lägenheten ska ha fyllt 55 år) i ett lugnt och grönskande område intill kolonilotterna. I föreningen finns bl.a. snickarbod, gym, bastu, boulebana etc.

I direkt närhet finns bl.a. vårdcentral, frisör, fotvårds, tandläkare, busshållplats och en Coop-butik. Föreningen anordnar pubkvällar, dart- och bouleträffar m.m. Täta bussförbindelser till Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Pendeltågen går i kvartstrafik och tågresan till Stockholm City tar ca. 25 minuter. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om den här pärlan!

Ett källarförråd tillhör lägenheten.


Boarea
68 kvm
Avgift
5 542 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-14

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Tibble Torg såldes av oss 2024-05-14. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Tibble Torg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.