Hjortronvägen 55, 1 tr

Hjortronvägen 55, 1 tr

Slutpris

1 395 000 kr


Tibble— Kungsängen— Upplands-Bro

Hjortronvägen 55, 1 tr


Slutpris
1 395 000 kr

Tibble— Kungsängen— Upplands-Bro

Trea om 84 m² i Brf Tibble!

Välkommen till denna rymliga lägenhet med en genomtänkt planlösning i ett lugnt och trevligt område. Köket har gott om arbetsytor och med en matplats i direkt anslutning intill fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer med enkelhet en soffgrupp samt eventuellt ett matbord om så önskas. Från vardagsrummet når du bostadens balkong som är utrustad med markis, vilket ger möjlighet till skugga under varmare dagar. Lägenheten erbjuder två sovrum med plats för säng och arbetsyta i form av skrivbord.
Denna lägenhet har stor potential och karaktär. Med sin bekväma planlösning och närhet till natur och kommunikation är detta ett perfekt val för den som söker en bostad att trivas och växa i!
* Inre reparationsfond om 12 149 kr!
Till bostaden medföljer ett förråd som är beläget på samma våningsplan.

Mycket uppskattat område med närhet till bl.a. Lillsjön/Örnässjön, Tibble vårdcentral, idrottsanläggning, motionsspår, discgolfbana, förskola, skola, parkering, bensinmack och livsmedelsbutik. Även nära bussförbindelser mot Kungsängen centrum med affärer, allmänservice, buss och pendeltåg. Tågen går i kvartstrafik och resan till Stockholm City tar ca. 27 minuter.


Boarea
84 kvm
Avgift
5 738 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-22

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Hjortronvägen såldes av oss 2024-05-22. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Hjortronvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.