Trombonstigen 11

Trombonstigen 11


Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Trombonstigen 11Brunna— Kungsängen— Upplands-Bro

Härlig 3:a i populär förening!

Önskas privatvisning? Kontakta mäklaren på 070-611 99 51 alt. pontus.brodin@maklarhuset.se
Härlig och rymlig 3:a i en bra förening belägen i ett familjevänligt område. Lägenheten har genomgående vita väggar, golv i parkett förutom i ena sovrummet och klädkammaren, bra förvaringsmöjligheter och ett fräscht helkaklat badrum med tvätt- och torkmaskin. Lägenheten har förutom 2 bra sovrum även en rejäl klädkammare som skulle kunna nyttjas som kontor om så önskas. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum tillför en härlig sällskapsyta.
I direkt närhet finns tvättstuga, lekplats, skolor, förskolor, samlingslokal och på bekvämt avstånd finns parkering, idrottsplats, skola, förskola, stormarknader, golfbana och buss till Kungsängens centrum.
Området är omgivet av natur och är känt för sina grönområden och parker, vilket ger dig gott om möjligheter till friluftsliv och avkoppling. du kan ta långa cykelturer, picknicka med familjen eller bara njuta av den vackra naturen runt omkring dig

Vill man hyra en av de 180 parkeringsplatserna kostar det från 120 kr/mån.

* Externt förråd
* Inre reparationsfond: 17 176 kr

Anmäl dig för visningstid, så ses vi på Trombonstigen 11!


Boarea
85 kvm
Avgift
5 469 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2023-11-15

Mäklarhuset Kungsängen

Denna lägenhet på Trombonstigen såldes av oss 2023-11-15. Se alla våra försäljningar i Kungsängen samt även på Trombonstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad