Kostervägen 7, 3tr

Kostervägen 7, 3tr

Slutpris

4 500 000 kr


Lidingö/Baggeby— Lidingö

Kostervägen 7, 3tr


Slutpris
4 500 000 kr

Lidingö/Baggeby— Lidingö

Möjlig 4:a - Hörnlägenhet med balkong i söder - Billiga p-platser med laddstolpe

I populära Baggeby ligger denna underbara lägenhet som enkelt kan byggas om till en 4:a och har ett attraktivt läge på en lugn och grönskande återvändsgata. Du bor högt upp i huset med ett ljust och insynsskyddat hörnläge och balkong i söder med fri och solig utsikt. Lägenheten är i mycket bra skick och har en öppen planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck. Du får ett fantastiskt ljusinsläpp och en social planlösning som passar utmärkt när vänner och familj kommer på besök. För dig som är i behov av ett extra sovrum kan du enkelt dela av vardagsrummet för ett 3:e sovrum. Köket ger dig mycket bra förvaring som döljer sig bakom vit skåpinredning och har en köksö som delar av mot vardagsrummet. Lägenhetens båda sovrum är väl tilltagna och utanför i hallen finns två rymliga klädkammare samt möjlighet att möblera med extra förvaring. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin. Genomgående är lägenheten smakfullt inredd i sobra material- och färgval och på golvet ligger en fin vitbetsad ekparkett.

På Kostervägen 7 flyttar du in i en välskött förening med god ekonomi och låg skuldsättning. Det finns solceller på taken samt parkeringsplatser, garage och laddstolpar med kortare kö och till en mycket låg kostnad. Till lägenheten hör två förråd och hissen når du från markplan.

Här bor du med ett lugnt och grönskande läge med närhet till det mesta och med cirka 25 minuters cykelavstånd till Stureplan och City. Baggeby är en ytterst attraktiv stadsdel som ligger på Lidingös södra del. Här finns ett fint torg med fontän och tidstypiska växtligheter och flera restauranger i närområdet. Lidingö är känt för sina fina grönområden och i närheten finns åtskilliga promenadstråk. Långängens friluftsområde är en del av Långängen-Elfviks naturreservat. Kottlasjön är perfekt för bad sommartid och har på vintern plogad skridskobana. Restaurang Lidingö saluhall som även säljer delikatesser är en stor magnet för Lidingöborna. Saluhallen serverar också lunch på veckodagarna. Ön har åtskilliga matbutiker som Ica Kvantum och Coop, Willys och Lidl. På Baggeby torg finns utmärkta Tempo som också är paketombud. I närområdet finns både kommunala och fristående förskolor. Utmärkta kommunikationer med bussar och Lidingöbanan som når Ropsten på bara några minuter.


Boarea
77 kvm
Avgift
4 155 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-06-14

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Kostervägen såldes av oss 2023-06-14. Se alla våra försäljningar i Lidingö samt även på Kostervägen.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.