Karlsborgsvägen 269 / Märsta - Sundveda / Märsta / Sigtuna

Slutpris
2 760 000 kr
Referensnummer
204 060
Boarea
76 kvm
Driftkostnad
33 909 kr/år
Tomtarea
315 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-10-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Karlsborgsvägen såldes av oss 2014-10-29. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Karlsborgsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Sundveda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Friköpt parhus med låga driftskostnader. Bra läge på insynsskyddad spetstomt med sydvästläge och sol hela dagen.

Tomten är lättskött och välplanerad så att något blommar under hela säsongen. Där finns rabatter med bl.a. forsythia, syrén, rosor och hortensia. För barnen finns sandlåda, två äppelträd, hallon, vinbär och smultron. Stor fantastisk altan med avskärmande plank mot grannen. Läcker fasadbelysning och decklights. Stor markis ger skugga soliga dagar. Det finns även en stenlagd uteplats vid entrén.

Huset har genomgående ljusa och moderna ytskikt. Detta hus har två extra gavelfönster som är unikt för husen i området och ger mycket ljus. Vattenburen golvvärme, mekanisk ventilation och centraldammsugare ger en god boendemiljö. Centraldammsugaren har ett uttag som når samtliga utrymmen.

Entré med tak och hall med klinker och golvvärme står bra emot rusk och slask. I hallen finns klädförvaringsmöjligheter med hylla och klädhängare samt garderob med spegeldörr och lådor. Längre in i hallen finns även en liten klädkammare. Hallen ansluter till ett modernt kök med vita luckor, spotlights över grå laminatbänkar och bra med förvaringsmöjligheter i skafferi och städskåp. Matplats med vy mot entrén och utrymme för normalt 4-6 personer. Vardagsrummet har fondtapet och ansluter till träaltan och tomt via en helglasad altandörr som släpper in mycket ljus och är utrustad med kodlåssystem istället för nyckel. De två sovrummen har lösa garderober. Det större sovrummet har fondtapet och fönster i två vädersträck. Fräscht helkaklat duschrum med bastu. Rejäl svart kommod med tillhörande spegel med infälld belysning. Duschhörnan är avskärmad med betongglas och har en modern takdusch. I anslutning till duschrummet finns ett tvättutrymme med praktisk tvättho med trådbackar, tvättmaskin under arbetsbänk, torkskåp och IVT elpanna från 2013.

I hallen finns en vindslucka med utfällbar stege som leder upp till belyst vindsutrymme, delvis med golv av spånskiva, med gott om förvaringsutrymme. I området finns fastighetsägare som inrett vinden till boutrymme. Ett oisolerat förråd på tomten ger ytterligare förvaringsutrymme.

Egen garageuppfart och carport med utrymme för två bilar vid entrén. Carporten har eluttag för motorvärmare.

Lugnt och populärt område med närhet till busshållplats och flera skolor.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.