Karlsborgsvägen 269

Karlsborgsvägen 269

Slutpris

2 760 000 kr


Märsta - Sundveda— Märsta— Sigtuna

Karlsborgsvägen 269


Slutpris
2 760 000 kr

Märsta - Sundveda— Märsta— Sigtuna

Friköpt parhus med låga driftskostnader. Bra läge på insynsskyddad spetstomt med sydvästläge och sol hela dagen.

Tomten är lättskött och välplanerad så att något blommar under hela säsongen. Där finns rabatter med bl.a. forsythia, syrén, rosor och hortensia. För barnen finns sandlåda, två äppelträd, hallon, vinbär och smultron. Stor fantastisk altan med avskärmande plank mot grannen. Läcker fasadbelysning och decklights. Stor markis ger skugga soliga dagar. Det finns även en stenlagd uteplats vid entrén.

Huset har genomgående ljusa och moderna ytskikt. Detta hus har två extra gavelfönster som är unikt för husen i området och ger mycket ljus. Vattenburen golvvärme, mekanisk ventilation och centraldammsugare ger en god boendemiljö. Centraldammsugaren har ett uttag som når samtliga utrymmen.

Entré med tak och hall med klinker och golvvärme står bra emot rusk och slask. I hallen finns klädförvaringsmöjligheter med hylla och klädhängare samt garderob med spegeldörr och lådor. Längre in i hallen finns även en liten klädkammare. Hallen ansluter till ett modernt kök med vita luckor, spotlights över grå laminatbänkar och bra med förvaringsmöjligheter i skafferi och städskåp. Matplats med vy mot entrén och utrymme för normalt 4-6 personer. Vardagsrummet har fondtapet och ansluter till träaltan och tomt via en helglasad altandörr som släpper in mycket ljus och är utrustad med kodlåssystem istället för nyckel. De två sovrummen har lösa garderober. Det större sovrummet har fondtapet och fönster i två vädersträck. Fräscht helkaklat duschrum med bastu. Rejäl svart kommod med tillhörande spegel med infälld belysning. Duschhörnan är avskärmad med betongglas och har en modern takdusch. I anslutning till duschrummet finns ett tvättutrymme med praktisk tvättho med trådbackar, tvättmaskin under arbetsbänk, torkskåp och IVT elpanna från 2013.

I hallen finns en vindslucka med utfällbar stege som leder upp till belyst vindsutrymme, delvis med golv av spånskiva, med gott om förvaringsutrymme. I området finns fastighetsägare som inrett vinden till boutrymme. Ett oisolerat förråd på tomten ger ytterligare förvaringsutrymme.

Egen garageuppfart och carport med utrymme för två bilar vid entrén. Carporten har eluttag för motorvärmare.

Lugnt och populärt område med närhet till busshållplats och flera skolor.

Välkommen!


Referensnummer
204 060
Boarea
76 kvm
Driftkostnad
33 909 kr/år
Tomtarea
315 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-10-29

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Karlsborgsvägen såldes av oss 2014-10-29. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Karlsborgsvägen.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.