Odensala Ista 162

Odensala Ista 162

Slutpris

5 300 000 kr


Märsta - Odensala— Märsta— Sigtuna

Odensala Ista 162


Slutpris
5 300 000 kr

Märsta - Odensala— Märsta— Sigtuna

Rymlig äldre villa med lantligt läge

Rymlig 2-plansvilla med källare, byggår 1918, renoverad under de senaste åren. Här finns fantastiska utrymmen för en stor familj, generationsboende eller företagare. Lantligt läge strax norr om Märsta med närhet till Odensala skola och allmänna kommunikationer.

Ljus och mycket rymlig hall med många fönster. Genomgående rustikt trägolv och en takhöjd på drygt 2,7 m på entréplan. Hallen ansluter till ett kontor/sovrum till höger, rakt fram finns trapp till övre plan och källaren och till vänster ett vardagsrum med öppen spis. Vardagsrummet har burspråk med många fönster mot söder och en öppen planlösning mot matrum med köpmansdisk samt utgång till inglasad veranda med trapp ned till tomten i söderläge. Matrummet ansluter till ett renoverat kök med klinker, vit inredning, svarta bänkskivor, bred induktionshäll och dubbla diskhoar och kyl-/frysskåp. Köket har en utgång till tomten och här finns även en gästtoalett.

På övre plan finns en möblerbar hall med utgång till balkong över entrén, fyra sovrum och ett helkaklat duschrum.

Rymlig källare med många fönster, köksavdelning, rymligt tvättutrymme, pannrum med pelletspanna, ett helkaklat dusch-/badrum med bastu och gott om utrymme för relaxavdelning samt flera förråd.

Stor relativt plan trädgårdstomt om 3.050 kvm med fruktträd, rabatter och omgärdad av granhäck. På tomten finns även en äldre byggnad med bl a gästrum och förråd, ett separat garage med vidbyggd vedbod/trädgårdsförråd, ett gästhus/kontor samt en äldre lekstuga. Fastigheten är utrustad med fiber, eget avlopp (Eco-anläggning i garaget, läs mer om FD 5-10 I på biovac.se) och vattenbrunn.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
200/84 kvm
Driftkostnad
88 115 kr/år
Tomtarea
3 050 kvm
Rum
9 rum (6 sovrum)
Såld
2022-05-18

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Odensala Ista såldes av oss 2022-05-18. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Odensala Ista.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.