Odensala Mörby 388

Odensala Mörby 388

Slutpris

11 900 000 kr


Märsta— Sigtuna

Odensala Mörby 388


Slutpris
11 900 000 kr

Märsta— Sigtuna

Travanläggning med mycket mark nära Stockholm

Travanläggning med mycket mark nära Stockholm.

Unikt tillfälle att förvärva stor travanläggning på 69 hektar! plats för cirka 100 hästar och med alla faciliteter en toppanläggning kräver. Här tränas hästar mot högsta eliten och flera av Sveriges främsta tränare har nått framgångsrika resultat här.
Anläggningen är helt utöver det vanliga med; bevattnad rundbana 1000 meter, rakbana 1300 meter, en sandbana på 700 meter. Travbanan är anlagd på torvmull vilket ger ett sviktande underlag. Det finns även en körslinga inbäddat i skog och mark på 4 km samt ett modernt stall som skulle kunna fungera som en mindre veterinärstation. Här finns även skrittmaskin och ett gåband av märket "horsetrainer".

I och med flera separata stallbyggnader, varm-och kallstall, uteboxar och lösdrifter i varierande storlekar finns intäktsmöjlighet vid uthyrning av hela- eller delar av stallen.
I flera av stallbyggnaderna finns foderautomater, duschar, torkrum och selkammare samt stora personalutrymmen med wc och pentry. Hagarna är välordnade i olika storlekar med rep/trästaket. Vissa delar i renoveringsbehov.

Vattenförsörjningen är väl tilltagen med flera borrade brunnar, en bergvärmepump i ett stall samt luftvärmepump och direktverkande el i det andra stallet (gröna), som försörjer gården med el.

Detta är en möjlighet för den hästintresserade med tävlingsinriktning och här, på Söderby 1:7 finns alla möjligheter att lyckas.


Driftkostnad
188 000 kr/år
Tomtarea
69.2352 ha
Fastigh.bet
SIGTUNA ODENSALA-SÖDERBY 1:7
Objekttyp
Gård
Såld
2022-05-05

Mäklarhuset Enköping

Denna gård på Odensala Mörby såldes av oss 2022-05-05. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Odensala Mörby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.