Östregårds Väg 8 E / Märsta - Centralt / Märsta / Sigtuna

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 591 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Östregårds väg såldes av oss 2020-02-25. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Östregårds väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevlig och välplanerad 3:a på Östregårds väg 8e!
Lägenheten har en trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns två sovrum varav det ena har en garderobsvägg med plats för en massa förvaring.
Duschrummet som är helkaklat och fräscht är stort och här finns en tvättmaskin samt gott om plats för förvaring i tex högskåp.
Klädkammare finns med ingång från hallen.

Från kök och vardagsrum nås balkongen som har sol på eftermiddagen och kvällen!

I månadsavgiften ingår värme, vatten, Internet och kabel-Tv samt en parkering med elstolpe.
På gården finns ett förråd.

Till Märsta Station är det gångavstånd men det går även bussar.
Närheten till Märsta Station är perfekt för pendlare till Stockholm, Uppsala eller kanske Arlanda? Från stationen går både SL pendeltåg till Stockholm samt SJ tåg till Uppsala och Stockholm. Med det tåget är man i Stockholm på endast 20 minuter!

Det är också gångavstånd till Märsta Centrum med butiker, restauranger och övrig service.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Märsta Centralt

Märsta - centralt boende och nära till allt!

Området

Som boende i centrala Märsta har man nära till allt även till naturområden. Här finns flerfamiljshus med bostadsrätter, hyresrätter och friliggande villor.

Fritid och närservice

Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, idrottsarena Midgårdsvallen och Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Det finns även intill Märsta centrum en ishall. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Från Märsta centrum går det bussar ned till Märsta station som är knutpunkten för all lokaltrafik, buss och pendeltågstågstrafik. Från Märsta station kan man sedan fortsätta med pendeltåg mot Stockholm alternativt ta SJ:s tåg till Uppsala eller Stockholm. Det finns även bussar till Arlanda och Arlandastad som avgår från stationen. SL-kortet gäller i hela Stockholms län.

Förskolor och skolor

I Märsta finns det flera förskolor och skolor.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.