Övre Djupviksvägen 306 / Sigtuna - Djupvik / Märsta / Sigtuna

Slutpris
2 700 000 kr
Driftkostnad
2 000 kr/år
Tomtarea
8 840 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Sigtuna Rävsta 5:46
Såld
2017-08-15
Bostaden är såld!

Denna tomt på Övre Djupviksvägen såldes av oss 2017-08-15. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Övre Djupviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Djupvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor naturtomt med högt läge och viss sjövy, ca 400 meter från Mälaren, i närheten av Rävsta naturreservat. På fastigheten finns idag en mycket enkel jaktstuga utan vatten och avlopp.

Nuvarande områdesbestämmelser (finns att ladda ned via objektbeskrivningen på vår hemsida) medger byggnation av en huvudbyggnad med max 60 kvm byggnadsarea samt ett fristående förråd, garage etc på max 25 kvm varav 10 kvm får inredas som bostadsrum. Ny, om- och tillbyggnader är bygglovspliktiga. En eller två Friggebodar på tillsammans 15 kvm får byggas utan bygglov. Utöver detta medges byggnation av en Attefalls-komplementbyggnad (ej för boende) på 25 kvm efter bygganmälan.

Samfälld väg, gemensam badbrygga och en båtbrygga med eventuell möjlighet till båtplats. Ca 2,5 km till väg 263 med busshållplats och skola. På vägen dit passeras Rävsta ridcenter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration