Sök Meny
Såld

Sigtuna / Märsta - Sigtuna - Djupvik / Övre Djupviksvägen 306

Stor naturtomt med högt läge och viss sjövy, ca 400 meter från Mälaren, i närheten av Rävsta naturreservat. På fastigheten finns idag en mycket enkel jaktstuga utan vatten och avlopp.

Nuvarande områdesbestämmelser (finns att ladda ned via objektbeskrivningen på vår hemsida) medger byggnation av en huvudbyggnad med max 60 kvm byggnadsarea samt ett fristående förråd, garage etc på max 25 kvm varav 10 kvm får inredas som bostadsrum. Ny, om- och tillbyggnader är bygglovspliktiga. En eller två Friggebodar på tillsammans 15 kvm får byggas utan bygglov. Utöver detta medges byggnation av en Attefalls-komplementbyggnad (ej för boende) på 25 kvm efter bygganmälan.

Samfälld väg, gemensam badbrygga och en båtbrygga med eventuell möjlighet till båtplats. Ca 2,5 km till väg 263 med busshållplats och skola. På vägen dit passeras Rävsta ridcenter.

Sponsrade länkar
Sigtuna / Märsta / Sigtuna - Djupvik
Övre Djupviksvägen 306
Slutpris: 2 700 000 kr
Driftkostnad: 2 000 kr/år
Tomtarea: 8 840 kvm
Upplåtelseform: Tomt
Fastigh.bet: Sigtuna Rävsta 5:46
Såld: 2017-08-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Köpa tomt? Tänk först på detta!
  Köpa tomt? Tänk först på detta!

  Att få möjligheten att bygga sig ett helt nytt hus förutsätter ofta en tomt. Det här ska du tänka på innan du slår till!

  Bostad / Sverige / Stockholm / Märsta / Övre Djupviksvägen