Övre Djupviksvägen 306

Övre Djupviksvägen 306

Slutpris

2 700 000 kr


Sigtuna - Djupvik— Märsta— Sigtuna

Övre Djupviksvägen 306


Slutpris
2 700 000 kr

Sigtuna - Djupvik— Märsta— Sigtuna

Stor naturtomt med högt läge och viss sjövy, ca 400 meter från Mälaren, i närheten av Rävsta naturreservat. På fastigheten finns idag en mycket enkel jaktstuga utan vatten och avlopp.

Nuvarande områdesbestämmelser (finns att ladda ned via objektbeskrivningen på vår hemsida) medger byggnation av en huvudbyggnad med max 60 kvm byggnadsarea samt ett fristående förråd, garage etc på max 25 kvm varav 10 kvm får inredas som bostadsrum. Ny, om- och tillbyggnader är bygglovspliktiga. En eller två Friggebodar på tillsammans 15 kvm får byggas utan bygglov. Utöver detta medges byggnation av en Attefalls-komplementbyggnad (ej för boende) på 25 kvm efter bygganmälan.

Samfälld väg, gemensam badbrygga och en båtbrygga med eventuell möjlighet till båtplats. Ca 2,5 km till väg 263 med busshållplats och skola. På vägen dit passeras Rävsta ridcenter.


Driftkostnad
2 000 kr/år
Tomtarea
8 840 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Sigtuna Rävsta 5:46
Såld
2017-08-15

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna tomt på Övre Djupviksvägen såldes av oss 2017-08-15. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Övre Djupviksvägen.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.