Rymdgatan 43 / Steninge / Märsta / Sigtuna

Tillbyggt och helrenoverat!

Slutpris
3 360 000 kr
Boarea
ca 143 kvm
Driftkostnad
43 960 kr/år
Totalareal
129 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-15
Bostaden är såld!

Denna radhus på Rymdgatan såldes av oss 2019-11-15. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Rymdgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Steninge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Tillbyggt, helrenoverat och mycket fint radhus med inglasat uterum och insynsskyddad tomt bakom häck i västläge med eftermiddags-/kvällssol. Huset är tillbyggt 2011-2012 och har genomgått en fullständig renovering med många genomtänkta detaljer fr o m 2010-2019.

Entré med träaltan och skyddande takutsprång med belysning. Hall med klinker, golvvärme och välplanerad anslutning till ett stort förråd med effektivt förvaringssystem och en toalett. Rymligt modernt kök med matplats, bra med förvaringsutrymmen och praktisk närhet till ett förråd samt ett nyrenoverat tvättutrymme. Köksdelen ansluter till ett vardagsrum med värmande braskamin och bra placerad luftvärmepump som sprider värme. Från vardagsrummet når du ett isolerat och inglasat uterum som känns som ett extra rum.

Övre plan är tillbyggt 2011-2012 och duschrummet är helrenoverat 2017. Tre av rummen är utrustade med en garderobsvägg vilket ger bra med förvaringsmöjligheter och alla utrymmen är givetvis större än normalt vilket ger gott om plats för familj och vänner.

Huset har ny el, oljefyllda elradiatorer samt 3-glasfönster med luftventiler, nya innerdörrar och fiber med fasta uttag i flera rum. Områdets samfällighet tar hand om bl a vatten, sophämtning och garage vilket ger låga driftskostnader.

Mycket nära till garageplats i gemensam garagelänga. Möjlighet till ytterligare parkeringsplats finns med boendedekal.

Nära till förskolor, skolor, vårdcentral och annan service (700 m). Barnvänligt område med egen bollplan, bouleplan och lekplats inom samfälligheten. 1,6 km till Steningebadet och 1,9 km till Steninge slott med restaurang m.m.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Märsta - Steninge

Barnvänligt område med grönskande natur och bad.

Området

I Steninge bor man i ett barnvänligt område med lekplatser, grönskande natur och bad. På promenadavstånd finns Mälaren och Steninge slott. Området har en blandat bebyggelse med bostadsrätter, radhus i bostadrättsform, friköpta radhus eller friliggande villor

Fritid och närservice

Det finns elljusspår i Valsta och Midgårdsvallen har friidrottsarena, BMX-bana, fotbollsplaner, rugbyplan och utomhusbad samt Vikingahallen med bla handboll. I Valsta centrum finns det flera olika butiker, Ica Supermarket, frisör, kvarterskrog, pizzeria, apotek och vårdcentral. Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Vid Steningeviken ligger det populära Steningebadet. Det finns även två ishallar invid Märsta Centrum. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Steninge till Märsta station via Märsta Centrum. Från stationen kan man fortsätta med pendeltåg till Stockholm eller ta fjärrtåg till Uppsala eller Stockholm. Buss till Arlanda tar ca 20 min.

Förskolor och skolor

I Steninge finns flera skolor och förskolor att välja mellan. Dessutom finns Arlandagymnasiet inom bekvämt gångavstånd. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.