Rymdgatan 43

Rymdgatan 43

Slutpris

3 360 000 kr


Steninge— Märsta— Sigtuna

Rymdgatan 43


Slutpris
3 360 000 kr

Steninge— Märsta— Sigtuna

Tillbyggt och helrenoverat!

Tillbyggt, helrenoverat och mycket fint radhus med inglasat uterum och insynsskyddad tomt bakom häck i västläge med eftermiddags-/kvällssol. Huset är tillbyggt 2011-2012 och har genomgått en fullständig renovering med många genomtänkta detaljer fr o m 2010-2019.

Entré med träaltan och skyddande takutsprång med belysning. Hall med klinker, golvvärme och välplanerad anslutning till ett stort förråd med effektivt förvaringssystem och en toalett. Rymligt modernt kök med matplats, bra med förvaringsutrymmen och praktisk närhet till ett förråd samt ett nyrenoverat tvättutrymme. Köksdelen ansluter till ett vardagsrum med värmande braskamin och bra placerad luftvärmepump som sprider värme. Från vardagsrummet når du ett isolerat och inglasat uterum som känns som ett extra rum.

Övre plan är tillbyggt 2011-2012 och duschrummet är helrenoverat 2017. Tre av rummen är utrustade med en garderobsvägg vilket ger bra med förvaringsmöjligheter och alla utrymmen är givetvis större än normalt vilket ger gott om plats för familj och vänner.

Huset har ny el, oljefyllda elradiatorer samt 3-glasfönster med luftventiler, nya innerdörrar och fiber med fasta uttag i flera rum. Områdets samfällighet tar hand om bl a vatten, sophämtning och garage vilket ger låga driftskostnader.

Mycket nära till garageplats i gemensam garagelänga. Möjlighet till ytterligare parkeringsplats finns med boendedekal.

Nära till förskolor, skolor, vårdcentral och annan service (700 m). Barnvänligt område med egen bollplan, bouleplan och lekplats inom samfälligheten. 1,6 km till Steningebadet och 1,9 km till Steninge slott med restaurang m.m.

Välkommen på visning!


Boarea
ca 143 kvm
Driftkostnad
43 960 kr/år
Tomtarea
129 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-11-15

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna radhus på Rymdgatan såldes av oss 2019-11-15. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Rymdgatan.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.