Sök Meny
Såld

Märsta - Märsta - Sätuna / Sätunavägen 9b

Centralt boende i Märsta!

Välkommen till en trevlig lägenhet med centralt läge mitt i Märsta! Lägenheten är välplanerad med två rymliga sovrum, vardagsrum med utgång till den nyrenoverade stora inglasade balkongen, kök samt badrum och klädkammare. Den rymliga balkongen har ett bra solläge mot väster. På den mysiga innergården finns bra lekmöjligheter för barn samt en grillplats. När man bor på Sätunavägen har man nära till allt! Utanför huset finns en busshållsplats där bussar går mot Sigtuna samt till stationen. Till Märsta station tar det endast några minuter att gå. Där går det SJ tåg till både Uppsala och Stockholm samt det vanliga pendeltåget. Från Märsta station går också bussar till Arlanda och övriga delar av Märsta. Vid stationen finns också gym, matbutik, caféer och restauranger. Det är också gångavstånd till Märsta Centrum med butiker, banker mm. Stabil HSB-förening med god ekonomi och låg månadsavgift. Stamrenovering (relining) har gjorts.

Märsta / Märsta - Sätuna
Sätunavägen 9b
Slutpris: 2 100 000 kr
Boarea: 70,5 kvm
Avgift: 3 990 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 3
Såld: 2017-01-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Märsta / Sätunavägen
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.