Södergatan 9B

Södergatan 9B

Slutpris

2 300 000 kr


Märsta— Sigtuna

Södergatan 9B


Slutpris
2 300 000 kr

Märsta— Sigtuna

Etagelägenhet med 2 balkonger på våning 5 & 6

Varmt välkommen till denna etagelägenhet om fyra rum och kök belägen på ett centralt läge i Märsta, med närhet till Märsta Centrum. Lägenheten är belägen på våning 5+6 trappor i byggnaden och har fönster som vetter mot öster och söder, vilket ger gott om naturligt ljus under olika tider på dagen.

På entréplanet finns en rymlig hall där du direkt får en möjlighet att avhänga dina kläder. Ett mysigt sovrum med en praktisk klädkammare/förråd ger extra förvaringsmöjligheter. Ett bekvämt duschrum med wc finns också på detta plan. Köket är utrustat med en matplats där du kan njuta av dina måltider. Det stora vardagsrummet ger gott om utrymme för både vardagsliv och underhållning. Härifrån kan du också nå den väl tilltagna U-formade balkongen som ligger i sydostligt läge och erbjuder en härlig plats för avkoppling och social samvaro.

Etageplanet nås via en bred trappa från vardagsrummet. Här finns en hall som ger dig ytterligare utrymme att organisera och förvara dina tillhörigheter. Det andra sovrummet på detta plan är också väl tilltaget och erbjuder gott om utrymme för en bekväm säng och möbler. En klädkammare finns också tillgänglig för extra förvaring. Badrummet är rymligt och välutrustat med bekvämligheter. Dessutom finns en generös inglasad balkong på detta plan, där du kan njuta av utsikten och vara skyddad från väder och vind.

Sammanfattningsvis erbjuder denna etagelägenhet en praktisk och bekväm planlösning med gott om utrymme och naturligt ljus. I Märsta Centrum finns flera butiker som HM, Lindex, Eurosko, Apotek, Systembolag och flera matvarubutiker. Det finns även flera populära restauranger och fik i närområdet. Bra bussförbindelser från Södergatan till bl.a Coop och Lidl.

Brf Södergatan har god ekonomi och sänkte månadsavgiften 2021, finns garage med både plats för personbil och MC.
Se gärna även föreningens informativa hemsida: https://www.brfsodergatan.se/


Boarea
107.9 kvm
Avgift
6 804 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 & 6 (Hiss finns)
Såld
2023-10-18

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Södergatan såldes av oss 2023-10-18. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Södergatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.