Valsta Gårdsväg 8, lgh 1505

Valsta Gårdsväg 8, lgh 1505


Märsta - Valsta— Märsta— SIGTUNA— Nyproduktion

Valsta Gårdsväg 8, lgh 1505



Märsta - Valsta— Märsta— SIGTUNA— Nyproduktion

Nyproducerade lägenheter!

Ta chansen att vara den första som bor i lägenheten!

Välkommen till denna rymliga etta byggd 2016 som består av 43 kvm på femte våningen med delvis inglasad balkong i väster.

Mycket yteffektiv och öppen planlösning. Det stora rummet har gott om plats för både säng, matbord och tv-hörna. Fullutrustat kök med diskmaskin, inbyggd micro, kombinerad kyl/frys, spis, ugn och mycket förvaring. Helkaklat duschrum, förberett för tvättmaskin samt klädkammare/förråd om 3 kvm intill hallen. Lägenheten har dessutom ett vindsförråd och på gården finns det gemensamma tvättstugor. Till parkeringsplatserna intill huset är det kö. Soprum med källsortering finns på gården.

Lägenheterna i Brf Kungsängsliljan blir en del av ett nytt område i Märsta. Kungsängsliljan består av 82 bostadsrättslägenheter fördelade i två huskroppar med 1-3 rum och kök i varje. Alla lägenheter har vindsförråd, balkong eller uteplats och på gården finns en gemensam tvättstuga.

Här bor du med närhet till naturen och fina områden för bad och rekreation. Rävsta naturreservat och Lunda Ridskola är riktiga oaser för den som gillar skog och mark. Varma sommardagar har du cykelavstånd till Mälarens vatten och ett stenkast från huset ligger SATS träningscenter. Förutom närheten till naturen har du ett bekvämt avstånd till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Dessutom ligger Märsta centrum endast några få kilometer bort. Här finns mataffär, restauranger och service samt buss och pendeltågsstation. Med pendeltåget tar du dig smidigt vidare till Stockholm central, Uppsala eller Arlanda.

Ring för visning!


Boarea
43 kvm
Avgift
2 419 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-02-07

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Valsta Gårdsväg såldes av oss 2023-02-07. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Valsta Gårdsväg.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.