Västra Bangatan 47D

Västra Bangatan 47D

Slutpris

1 350 000 kr


Märsta - Centralt— Märsta— Sigtuna

Västra Bangatan 47D


Slutpris
1 350 000 kr

Märsta - Centralt— Märsta— Sigtuna

Kvadratsmart och totalrenoverad etta med uteplats.

Här finns möjligheten att förvärva en kvadratsmart, totalrenoverad och modern lägenhet med uteplats i härligt söderläge. Denna enrummare är smakfullt inredd och erbjuder ett boende av högsta klass.

Lägenheten totalrenoverades av föreningen under 2017 efter en vattenskada och idag finner du en etta i absolut nyskick. Stilren fullutrustad köksdel med vita luckor i högglans och bänkskiva i sten, helkaklat duschrum med tvättmaskin, platsbyggd säng med förvaring samt plats för soffgrupp och mindre köksbord gör denna lägenhet till det perfekta första boendet eller som pendlarlägenhet!

Här är du del av en stabil och välskött förening med låga avgifter. I avgiften om 2134 kronor ingår tv, värme, vatten, parkering och källarförråd. Dessutom erbjuds du tillgång till tvättstuga, bastu, samlingslokal och en trevlig och välskött innergård med grillplats.

Här bor du mycket centralt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger och kommunikationer. Pendeltågstationen ligger runt hörnet, Märsta Centrum en kortare promenad bort och Midgårdsvallen med inom- och utomhusbad samt idrottsanläggning når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt.

Välkommen på visning!


Boarea
34.5 kvm
Avgift
2 134 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3
Såld
2019-04-02

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Västra Bangatan såldes av oss 2019-04-02. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Västra Bangatan.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.