Västra Bangatan 47D / Märsta - Centralt / Märsta / Sigtuna

Kvadratsmart och totalrenoverad etta med uteplats.

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
34.5 kvm
Avgift
2 134 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3
Såld
2019-04-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på västra bangatan såldes av oss 2019-04-02. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på västra bangatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns möjligheten att förvärva en kvadratsmart, totalrenoverad och modern lägenhet med uteplats i härligt söderläge. Denna enrummare är smakfullt inredd och erbjuder ett boende av högsta klass.

Lägenheten totalrenoverades av föreningen under 2017 efter en vattenskada och idag finner du en etta i absolut nyskick. Stilren fullutrustad köksdel med vita luckor i högglans och bänkskiva i sten, helkaklat duschrum med tvättmaskin, platsbyggd säng med förvaring samt plats för soffgrupp och mindre köksbord gör denna lägenhet till det perfekta första boendet eller som pendlarlägenhet!

Här är du del av en stabil och välskött förening med låga avgifter. I avgiften om 2134 kronor ingår tv, värme, vatten, parkering och källarförråd. Dessutom erbjuds du tillgång till tvättstuga, bastu, samlingslokal och en trevlig och välskött innergård med grillplats.

Här bor du mycket centralt med närhet till bland annat matbutiker, restauranger och kommunikationer. Pendeltågstationen ligger runt hörnet, Märsta Centrum en kortare promenad bort och Midgårdsvallen med inom- och utomhusbad samt idrottsanläggning når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Märsta Centralt

Märsta - centralt boende och nära till allt!

Området

Som boende i centrala Märsta har man nära till allt även till naturområden. Här finns flerfamiljshus med bostadsrätter, hyresrätter och friliggande villor.

Fritid och närservice

Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, idrottsarena Midgårdsvallen och Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Det finns även intill Märsta centrum en ishall. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Från Märsta centrum går det bussar ned till Märsta station som är knutpunkten för all lokaltrafik, buss och pendeltågstågstrafik. Från Märsta station kan man sedan fortsätta med pendeltåg mot Stockholm alternativt ta SJ:s tåg till Uppsala eller Stockholm. Det finns även bussar till Arlanda och Arlandastad som avgår från stationen. SL-kortet gäller i hela Stockholms län.

Förskolor och skolor

I Märsta finns det flera förskolor och skolor.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.