Västra Bangatan 55 C / Märsta - Sätuna / Märsta / Sigtuna

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 366 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på västra bangatan såldes av oss 2020-01-21. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på västra bangatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Sätuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en trevlig och välplanerad lägenhet i Centrala Märsta!

Lägenheten består av ett nytt påkostat kök med nya vitvaror, vardagsrum med stora fönster, två sovrum samt duschrum och klädkammare. Från ett av sovrummen nås den mysiga inglasade balkongen som har bra solläge mot väster med eftermiddags- och kvällssol. Från balkongen har man en fin utsikt över den lummiga innergården. På innergården finns lekplats, grill samt stora gräsytor. Det finns en hög inre reperationsfond på 16 358 kr som följer med lägenheten och kan användas av köparen för renoveringar.
Förråd och tvättstuga finns i huset!

Bekvämt gångavstånd till Märsta Station, härifrån går det pendeltåg till Stockholm samt SJ-tåg till både Uppsala och Stockholm. Med SJ tåget tar det endast 20 minuter till Uppsala och Stockholm!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Märsta - Sätuna

Sätuna - centralt boende och nära till allt.

Området

Sätuna är bland de mest centrala områdena i Märsta och som boende här har man nära till allt även till naturområden.

Fritid och närservice

Märsta erbjuder ett rikt utbud av fritidsaktiviteter. För motion finns det träningsanläggningar SATS, Fitness24seven och Träna Mera i centrala Märsta. Flera promenadstråk, idrottsarena Midgårdsvallen och Midgårdsbadet med det första utomhusbadet i Sverige och i Norden, med biologiskt reningssystem. Det finns även intill Märsta centrum en ishall. Vid Märsta station finns ett mindre affärscentrum och på promenadavstånd ligger Märsta centrum med flera livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, butiker, apotek och systembolag samt bibliotek, konsthall och på Stockholmsvägen finns en biograf. På Kulturum vid Arlandagymnasiet anordnas emellanåt konserter och föreställningar som är öppna för allmänheten. För mer information om kommunen vänligen besök www.sigtuna.se eller www.sigtunaturism.se.

Kommunikationer

Gångavstånd till Märsta station som är knutpunkten för all lokaltrafik, buss och pendeltågstågstrafik. Från Märsta station kan man sedan fortsätta med pendeltåg mot Stockholm alternativt ta SJ:s tåg till Uppsala eller Stockholm. Det finns även bussar till Arlanda och Arlandastad som avgår från stationen. SL-kortet gäller i hela Stockholms län.

Förskolor och skolor

I Märsta finns det ett flertal förskolor och skolor samt Arlandagymnasiet. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.