Vidbo Östertorp 380 / Märsta - Vidbo / Märsta / Sigtuna

Enskilt läge och vy över öppna landskap

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea/biarea
165/54 kvm
Driftkostnad
44 554 kr/år
Tomtarea
2 359 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-09-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Vidbo Östertorp såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Märsta samt även på Vidbo Östertorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Märsta - Vidbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Landsbygdsfastighet med enskilt läge och härlig vy över öppna landskap. På fastigheten finns en tillbyggd villa med pågående arbeten och renoveringsbehov, fristående bastu med vidbyggt vedförråd, friggebod och hundgård.

Fastigheten gränsar till ett område på cirka 2900 kvm som ägs av Uppsala stift. På detta område finns en gammal loge och f. d. garage, båda i mycket dåligt skick. Detta område erbjuds den nya fastighetsägaren att köpa för 105.000 kr exkl. förrättningskostnader (ca 25.000 kr).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.