Augustendalsvägen 25, 3tr

Augustendalsvägen 25, 3tr

Slutpris

4 375 000 kr


Nacka strand— Nacka

Augustendalsvägen 25, 3tr


Slutpris
4 375 000 kr

Nacka strand— Nacka

Välplanerad och ljus 3:a med magnifik terrass och utsikt utöver Saltsjön!

Välplanerad och ljus 3:a med magnifik terrass och utsikt utöver Saltsjön! Bostaden har härlig ljussättning genom de stora fönsterpartierna, färger som går i klassiskt nordiska toner samt släta lättmöblerade ytor. Vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket är luftigt och har vackert ljusinsläpp genom det stora fönstret och den helglasade terrassdörren. Terrassen ligger i utmärkt läge, vänd mot Saltsjön och har plats för loungemöbler, stor grill och solstolar. Här kommer man garanterat ha många trevliga middagar under de varma månaderna. Det stilrena köket har mycket bra förvaring bakom vita snygga fronter och generös arbetsyta. Vid matbordet ryms man 6-8 personer. Master bedroom ligger utmärkt placerat i en mer privat del av lägenheten med badrum och och ytterligare ett sovrum i nära anslutning. Föredrar man att använda den mindre sovrummet som arbetsrum går det utmärkt. Det helkaklade badrummet är som en dröm och är utrustat med falldusch och såväl tvättmaskin som torktumlare. Förvaring finns i hall och sovrum samt tillhörande förråd som ligger bredvid lägenheten på ca 5kvm. Här bor du med riktig guldkant på tillvaron med nära till vattnet, skogen och närheten till både myllrande stad och skön tystnad.

På perfekt avstånd finns Apoteket, Systembolaget, Espresso House och ICA Maxi m fl i två av Stockholm bästa köpcentrum. Först och främst i Nacka Forum, precis på andra sidan Värmdöleden, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker. Hittar du inte det du söker där, så har du Sickla Köpcenter bara ytterligare några minuter bort. Med båtfärjan Sjövägen, kan du med SL på bara 30 minuter ta dig till Nybroviken. Färjan går även till Frihamnen och Lidingö. Buss 443 har hållplats runt hörnet och går direkt till Slussen på bara 10 minuter. En förlängning av tunnelbanan planeras med en tänkt station bara 800 meter från The View. Från station Nacka kommer restiden bli ca fem–sex minuter till T-Centralen.

Välkommen på visning!


Boarea
74 kvm
Avgift
3 873 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 12 (Hiss finns)
Såld
2019-08-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.