Buddes Gränd 10, vån 2

Buddes Gränd 10, vån 2

Slutpris

5 600 000 kr


Nacka/ Järla sjö— Nacka

Buddes Gränd 10, vån 2


Slutpris
5 600 000 kr

Nacka/ Järla sjö— Nacka

Genomgående 3:a med stor inglasad balkong!

Ljus, genomgående 3:a med stor inglasad balkong mot gård samt en fransk balkong. Hallen har gott om utrymme för både förvaring samt avhängning. Här finns även utrymme för barnvagn, rullstol eller cykel. Bostadens sociala ytor är i semi-öppen planlösning som ger ett trivsamt samspel mellan kök och vardagsrum. Fönster i två väderstreck ger rummen ett fint ljusflöde. I vardagsrumsdelen kan ni ha en större soffgrupp, mediamöbel, bokhylla och annan trivselmöblemang. Det fullutrustade köket har diskmaskin och utrymme för ett större bord samt stolar intill rummets stora fönsterparti. Bostadens balkong är mot innergården och nås ifrån master bedroom med utrymme för utemöbler, plantor och lanternor. Två bra sovrum med utrymme för dubbelsäng, garderobsskåp och arbetsplats eller byrå. En lättillgänglig walk-in-closet finns att tillgå mellan de båda sovrummen med gott om förvaringsmöjligheter. Ljust badrum med tvättpelare och badkar, här finns även plats för skötbord eller sminkhörna.

Riksbyggens BRF Borgargården ligger norr om Herrgårdsparken i Järla Sjö och bara några minuter till närmsta dopp i Järlasjön. Husen byggdes 2002, så det är lång tid kvar tills nästa stora renovering. Föreningen omfattar 70st bostadsrätter fördelade på två kvarter. De har mycket god ekonomi och belåningen låg endast på 5.541kr/kvm enligt årsredovisningen från 2021. Här är det möjligt att göra frivilligt kapitaltillskott med 50 eller 100 % av sin del av föreningens lån, för att sänka sin månadsavgift, något som denna säljare valt att göra. Föreningen har två trivsamma innergårdar som medlemmar kan nyttja försedda med utemöbler, fruktträd, bärbuskar, gräs, gångstigar och lekplats. Som medlem har du även tillgång till cykelrum. I Järla sjö finns det drygt 800st parkeringsplatser. Av dessa parkeringsplatser ägs och administreras 606st platser (inkl. 131st bilplatser i garagen varav 4st. är laddplatser och 36st MC-platser) av samfälligheten.

Här bor ni i ett lugnt område byggt för människor, inte bilar. Beläget på Sicklaön i Nacka finner ni det här sjönära området kallat Järla Sjö där ni omgivs av mysiga gator och gränder, torg, stadspark, trädgårdspark och strandpromenad. Här finns tillgång till aktiviteter året runt för den som önskar. Sommartid kan man bada, paddla kanot eller fiska kräftor i Järlasjön. På andra sidan sjön i närheten av nackareservatet ligger Hellasgården där det finns både motionsspår, bastubad, bangolf och caféer. Under vintern kan man åka skridskor eller längdskidor på Järlasjön och åker man slalom finns närliggande Hammarbybacken. Kommunikationerna är goda med ett stort antal bussar och Saltsjöbanan. Snart kommer även tunnelbanans blåa linje att sträcka sig från Kungsträdgården via Sickla och Järla ut till Nacka Centrum. Planerad trafikstart är 2030.

Välkomna på visning!


Boarea
85.5 kvm
Avgift
4 601 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2022-09-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.