Edinsvägen 12 / Ektorp / Nacka

Gaveltrea - Balkong - Naturnära och centralt läge

Slutpris
2 160 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
4 822 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 9 (Hiss finns)
Såld
2018-10-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på edinsvägen såldes av oss 2018-10-25. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på edinsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ektorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna trea om ca 74 m ² på Edinsvägen 12! Bostaden är stor och ljus med rejäla fönster i fritt läge med lummig omgivning. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti samt utgång till bostadens balkong som har västläge. Två väl tilltagna sovrum. Bra förvaring via flertal platsbyggda garderober.

På kort promenadavstånd finns butiker och service i Ektorps centrum samt Nacka Närsjukhus. Nära till natur, badsjöar och fantastiska naturreservatet Nyckelviken. I närområdet finns även flera förskolor och skolor. Täta bussförbindelser till Nacka Forum och Slussen likväl som vidare ut till skärgården.

Bostaden är välhållen men skulle tjäna på en modernisering.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.