Ekuddsvägen 2, 8 tr / Ekudden / Nacka

Ljust och fräscht i högt samt insynsskyddat läge, balkong och utsikt över Järlasjön med omnejd!

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
87.8 kvm
Avgift
6 787 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
8 av 10 (Hiss finns)
Såld
2020-01-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ekuddsvägen såldes av oss 2020-01-29. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Ekuddsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en ljus och fräsch fyra med insynsskyddat läge och sjöutsikt högt upp i byggnaden. Samtliga ytskikt (förutom badrum) är från 2015 och stora fönsterpartier (syd/ost) ger ett behagligt ljusinsläpp från tidig morgon till eftermiddag. Köket erbjuder bra arbets- och förvaringsmöjligheter och vardagsrummet förenar hall, ett sovrum samt balkong på ett naturligt sätt, en perfekt samlingspunkt för social närvaro. Ett av sovrummen är avskilt från de andra två och både badrum med badkar och gäst-WC finns tillgängligt. Bostaden har genomgående vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett. Föreningen har tillgång till cykel- och barnvagnsrum, tvättstugor samt hobbyrum.

Eftertraktade Ekudden ligger precis intill Järla Sjö där man under vintern kan åka skridskor på en plogad bana och under slutet av sommaren anordnas kräftfiske. Det finns trevliga promenadstråk runt både Järla sjö, Sickla Sjö samt Hellasgården och är du badsugen så är det badrocksavstånd från porten. Några stenkast bort ligger Nacka Forum (österut) och Sickla Köpkvarter (västerut). Här finns ett enormt utbud i form av bl.a. matbutiker, klädbutiker, bibliotek, gym, restauranger, caféer, systembolag, livsmedelshall, vårdcentral, apotek, klättercenter och biograf. Flertalet bussar tar dig smidigt till city dygnet runt och till Södermalm är det cykelavstånd. Tunnelbanans blå linje byggs nu söderut och Järla station placeras ca 300 meter från lägenheten. Det blir då 5 stationer från T-Centralen. Tvärbanan tar dig från Sickla via Hammarby Sjöstad hela vägen till Solna, medan Saltsjöbanan går till skärgården.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.