Fannydalsplatån 23 / Storängen / Fannydal / Nacka

Renoverat och välplanerat på Fannydalsplatån.

Slutpris
6 250 000 kr
Boarea/biarea
110/6 kvm
Driftkostnad
31 800 kr/år
Tomtarea
143 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2016-11-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Fannydalsplatån såldes av oss 2016-11-20. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Fannydalsplatån

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Storängen / Fannydal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverat radhus på eftersökta Fannydalsplatån. Välplanerar i 2 plan, 5 rok varav 3-4 sovrum. Helkaklat badrum med wc, badkar och dusch 2010. Helkaklat gäst wc, Fräscht kök i vitt från Noblessa med full maskinell utrustning. Ekparkett i sovrummen, Burseryd massiv fiskbensmönstrad ekparkett i vardagsrummet. Allrum/sovrum i fd garage i anslutning till huset. Ljus och trevlig entréhall med hög takhöjd och Offerdalsskiffer med golvvärme. Ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till altan i söder. Nyare 3-glas fönster och el/uttag/dimmers. Gångavstånd till Saltsjöbanan, bussar, badplats/Järlasjö, Nacka reservatet. skolor, dagis. Mycket barnvänligt område utan genomfartstrafik. Hela huset i ett mycket gott skick och kommer att besiktas inför försäljningen, fiber finns.

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration