Henriksdalsringen 71 / Henriksdal / Nacka

Välplanerad 3:a med fräscha ytskikt och balkong i söderläge!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 421 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-05-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Henriksdalsringen såldes av oss 2017-05-17. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Henriksdalsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Henriksdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en trivsam och välplanerad 3:a med stor balkong i söderläge samt tillhörande utsikt över Hammarby sjöstad med omnejd. De båda sovrummen har plats för dubbelsäng och balkongen nås från det rymliga samt lättmöblerade vardagsrummet. Köket har öppnats upp mot hallen och skapar en trivsam, social känsla samtidigt som gott om arbetsytor och smart förvaring erbjuds. Det finns tillgång till ett optimalt planerat och stort badrum (med tvättmaskin och torktumlare), samt gäst-WC. Via stora fönsterpartier strålar rikligt med ljus in från södersidan (balkong + sovrum) och norrsidan (badrum, kök, sovrum) mot den stora innergården. Södermalms innerstadspuls nås på några minuter med lättillgänglig lokaltrafik eller bil, dessutom bor ni drygt 60 meter över havet.

Utanför dörren finner du en enorm och om sommaren grön och lummig innergård med lekplatser, fotbollsplan, förskola med mera. Runt knuten finns 53:ans buss, och med raska steg nås snabbt Saltsjöbanan och Nacka/Värmdöbussarna med tät trafik under hela dygnet. Närservice i form av ICA nära, kemtvätt, lokal krog och pizzeria ger komfort och tidseffektivitet i vardagen. Närheten till naturen, fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjöns kaj gör det dessutom lätt att trivas i barnvänliga Henriksdal.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration