Henriksdalsringen 23 / Henriksdal / Nacka

Välplanerad 3:a med genomgående planlösning och balkong!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
3 617 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-11-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Henriksdalsringen såldes av oss 2017-11-01. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Henriksdalsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Henriksdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I denna välplanerade och ljusa 3:a strax ovanför en av Södermalms tullar bjuds på grönskande innergårdsutsikt från stor inglasad balkong/uteplats i söderläge. Från det stora vardagsrumsfönstret ser du ut över Henriksdalsbergets nedanförliggande områden som stadsgården, förbipasserande färjor, Gamla Stan, Djurgården, solnedgången över Solna stad och Stockholms innerstad i allmänhet. Bostaden är genomgående ljus med effektfulla mönster på tapet i vardagsrummet och på matchande fondväggar i sovrummen. I hallen möts du av en bred skjutdörrsgarderob samt en inbyggd garderob med överskåp. I direkt anslutning finner du det stora badrummet med b.l.a. tvättmaskin, torkskåp och badkar. I det första sovrummet finns ytterligare en inbyggd garderob och det väl tilltagna vardagsrummet är lättmöblerat. Det stora sovrummet i direkt anslutning till matplats och balkong/uteplats har plats för dubbelsäng och parallellköket är rejält och fullutrustat med spis, ugn, diskmaskin, diskho i rostfritt stål och högblanka vita luckor.

En bonus för just denna bostad är att du får tillgång till ett rejält förråd vid huvudentrén som du delar med enbart en annan bostadsägare (resterande förråd finns på vinden). Garageplats finns i b.l.a. port 19 (även i port 5, 29 samt 35) och med bilen når du Södermalms innerstadspuls på ett par minuter. Direkt utanför dörren finner du en enorm och grön park med lekplatser, fotbollsplan, förskola och uteplatser. Runt knuten finns 53:ans buss mot Slussen och vidare till Fridhemsplan, och för de äldre går 469:an runt hela berget och vidare till Sickla och Nacka sjukhus. Nedanför berget når du med kort buss- eller bilfärd Sickla köpkvarter med ett enormt utbud, strax bredvid Hammarby Sjöstad. Berget trafikeras dessutom av nattbuss 93.

Tips: Henriksdalstrappan vid närliggande port 39 tar dig på någon minut ned till den stora busshållplatsen "Henriksdal Station" med tät trafik under hela dygnet samt Saltsjöbanan. Närservice i form av ICA nära, kemtvätt, lokal krog och pizzeria ger komfort och tidseffektivitet i vardagen. Vårdcentralen Sickla Hälsocenter Danviken ligger dessutom precis nedanför berget. Närheten till naturen, fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjöns kaj gör det dessutom otroligt lätt att trivas i barnvänliga Henriksdalshöjden.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration