Henriksdalsringen 111 / Henriksdalsberget / Nacka

Välplanerad 3:a i högt läge med balkong och storslagen sjöutsikt!

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 390 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Henriksdalsringen såldes av oss 2019-01-24. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Henriksdalsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Henriksdalsberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en fräsch, trivsam och välplanerad 3:a i högt läge med storslagen sjöutsikt från vardagsrum och kök samt en balkong mot Henriksdals enorma och grönskande innergård. Här får du bland annat tillgång till två stora sovrum, ett optimalt planerat badrum med plats för både tvättmaskin, torktumlare och badkar samt ett mycket praktiskt arbetskök. Via stora fönsterpartier strålar rikligt med ljus in från sydväst (sovrum, balkong) och nordöst (vardagsrum, kök, badrum). Södermalms innerstadspuls eller mångsidiga Sickla Köpkvarter nås på några minuter med lättillgänglig lokaltrafik eller bil, dessutom bor man 6 trappor upp långt ovanför havsnivån.

Utanför dörren finns en enorm innergård med bland annat lekplatser, fotbollsplan och förskola. Enstaka meter från porten finns buss 53, och med raska steg nås snabbt Saltsjöbanan och Nacka/Värmdöbussarna med tät trafik under hela dygnet. Närservice i form av ICA nära, kemtvätt, lokal krog och pizzeria ger komfort och tidseffektivitet i vardagen. Närheten till naturen, fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjöns kaj gör det dessutom lätt att trivas i barnvänliga Henriksdal.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration