Henriksdalsringen 5

Henriksdalsringen 5

Slutpris

1 700 000 kr


Henriksdal— Nacka

Henriksdalsringen 5


Slutpris
1 700 000 kr

Henriksdal— Nacka

Charmig bostad med bra läge!

Låt oss presentera denna fantastiska bostad belägen på Henriksdalsringen 5.
Med sina generösa 40 kvadratmeter är denna bostad smart utformad för att maximera utrymmet och skapa en inbjudande atmosfär. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och ljus, samtidigt som den ger möjlighet till flexibla inredningsalternativ.

Det välplanerade köket är utrustat med modern utrustning och generöst med förvaringsutrymme, vilket gör matlagningen till en fröjd. Här finns även gott om plats för en matgrupp där du kan njuta av härliga måltider tillsammans.

I det rymliga vardagsrummet finns plats för en mysig soffgrupp. Här kan du njuta av trevliga stunder med vänner och familj. Dessutom finns en praktisk sovalkov, vilket ger möjlighet till en separat och bekväm sömnplats inom samma rum.

Läget är oslagbart med närhet till allt du kan önska dig. Du har utmärkta kommunikationsmöjligheter inom gångavstånd. Och när det kommer till nöjen, har du ett brett utbud av restauranger, butiker och grönområden i närområdet.


Boarea
40 kvm
Avgift
2 825 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2023-09-14

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Henriksdalsringen såldes av oss 2023-09-14. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Henriksdalsringen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.