Östra Finnbodavägen 11C

Östra Finnbodavägen 11C

Slutpris

7 900 000 kr


Nacka

Östra Finnbodavägen 11C


Slutpris
7 900 000 kr

Nacka

Unik tillfälle att bo på Östra Finnbodavägen 11C med enastående utsikt och privata balkonger!

Drömmer du om att bo högst upp i ett exklusivt läge med panoramautsikt över Djurgården och Stockholms inlopp? Nu har du chansen att förvärva denna sällsynta pärla som sällan kommer till försäljning.

Denna lägenhet, som ursprungligen var en 4-rumslägenhet, har omvandlats till en rymlig 3-rumslägenhet och erbjuder gott om utrymme och bekvämlighet. Med fönster från alla rum och två balkonger kan du njuta av ljuset och frisk luft från alla vinklar. Dessutom är lägenheten den enda på våningsplanet, vilket innebär att du inte har några grannar, vilket ger extra avskildhet och lugn.

På balkongen kan du koppla av och titta på de majestätiska kryssningsfartygen som glider förbi, och vid gynnsam vind kan du till och med höra allsången från Skansen.

Det finns också utmärkta kommunikationer med olika busslinjer som inkluderar Nacka/Värmdöbussar, Saltsjöbaden och Slussen. Saltsjöbanan har en smidig koppling till Tvärbanan vid Sickla station. Vid kajen har du enkelt tillgång till båttransport (SL) som tar dig till Djurgården, Nybroplan, Frihamnen och Lidingö.

Bekvämt gång- och cykelavstånd till populära områden som Hammarby Sjöstad, Sickla, östra Södermalm och Kvarnholmen. På bara en kort promenad når du matbutiker som Ica i Finnboda och Henriksdalsberget. Dessutom finns Nacka forum och Sickla köpkvarter, med ett brett utbud av biografer, matbutiker, caféer och restauranger, endast 10-15 minuter bort.

Missa inte chansen att uppleva det bästa av Stockholms stadsliv kombinerat med lugnet och skönheten i naturen. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning och låt denna fantastiska bostad bli ditt nya drömhem!


Boarea
87 kvm
Avgift
6 716 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-05

Mäklarhuset Nacka

Denna lägenhet på Östra Finnbodavägen såldes av oss 2024-04-05. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Östra Finnbodavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.