Saltsjöqvarns Kaj 1, 4 tr / Saltsjöqvarn / Nacka

Ljus och välplanerad våning med balkong i sydväst och magnifik havsutsikt!

Slutpris
5 700 000 kr
Boarea
93 kvm
Avgift
5 290 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-06-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Saltsjöqvarns Kaj såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Saltsjöqvarns Kaj

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Saltsjöqvarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, välplanerad och representativ våning i mycket bra skick. Belägen invid strandpromenaden i populära Saltsjöqvarn. Härlig balkong i soligt sydvästläge med plats för bord och stolar. Extra rum/vinterträdgård med terrasskänsla sommartid. Disponeras som 4 RoK med 3-4 möjliga sovrum. Högt upp med magnifik havsutsikt över Saltsjön mot Djurgården. Genomgående våning med stora fönster i två väderstreck och bra ljusinsläpp. Öppen planlösning, stora sällskapsytor och vackra trägolv. Ypperlig förvaring med ett flertal garderober och klädkammare. Dessutom rymligt förråd i entréplan i trapphuset. Rymlig, modern hiss. Stort garage finns i samfälligheten, kostnad ca 1000 kr/mån. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.