Sickla Allé 13 E

Sickla Allé 13 E

Slutpris

2 670 000 kr


Sickla— Nacka

Sickla Allé 13 E


Slutpris
2 670 000 kr

Sickla— Nacka

Superfin bostad med öppen planlösning, sovalkov, högt i tak och balkong i västerläge

Direkt när du kliver in i lägenheten på Sickla Allé slås du av ett fantastiskt ljusinsläpp via de stora fönstren som klär ytterväggen av lägenheten. Den otroliga takhöjden på över 3 meter skapar en helt unik känsla i bostaden. Måste upplevas på plats!

Via hallen med plats för både upphängning och garderober når du både bostadens vardagsrum och kök men också det trevliga badrummet. Badrummet är helkaklat med både bra förvaring, duschväggar i glas, spegelskåp och handdukstork. Här finns plats för precis det du behöver för en smidig vardag.

Ta dig vidare in till bostadens helt magiska vardagsrum. Känslan av att kliva in här är inte som en vanlig etta. Nej, här finns plats för så mycket mer! Sängen göms i en smidig sovalkov med plats för både större och mindre säng men är idag möblerat med säng om 120cm och garderobsvägg bakom spegeldörrar. Vidare till den öppna planlösningen - vad sägs om ett stort matbord med 6-8 platser för middagsgäster? Eller en stor 3-sits soffa för filmkvällar där ni flera stycken kan ligga raklånga i soffan? Den här lägenheten har rymd utöver det vanliga vilket fortsätter i köket. Köksytorna är välplanerade och ger dig både bra förvaring men även bra arbetsyta. Här är det både enkelt att slänga ihop en snabb frukost samtidigt som det är trevligt att laga en härlig middag med dina vänner i detta kök.

Genom en glasad dörr tar du dig ut på den stora balkongen i direkt västerläge. Mitt på dagen tar sig solen runt huset för att därefter vila på balkongen resten av kvällen. Här finns plats för både loungemöbler och grill, samt bord och stolar om så önskas. Tänk dig att stå här en härlig sommarkväll, grillen är igång, fredagsdrinken är skakad och solen skiner! Livsnjutning eller hur? Med grönskande utsikt och solen som sällskap blir detta ett extra rum på sommartid - riktigt trevligt!

Området runt Sickla Allé är verkligen något utöver det vanliga! Att befinna sig så nära stan med en hel drös kommunikationsmöjligheter samtidigt som du bor nära både skidåkning, äventyr och naturområden med grönska och bad är få förunnat. Många av grannarna uppskattar att kunna ta ett ärligt dopp efter jobbet en varm dag eller friska upp sig med kallbad på vintern. Det är även nära till Sickla Köpkvarter med alla butiker du kan önska. Närheten till Bauhaus är även den otrolig för ditt hemmasnickeri och att ha en populär sushirestaurang på hörnan är inte heller det helt fel.

Varmt välkommen att uppleva både lägenhet och område på Sickla Allé, välkommen hem!


Boarea
ca 38 kvm
Avgift
2 021 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
6 av 13 (Hiss finns)
Såld
2023-01-19

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Sickla Allé såldes av oss 2023-01-19. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Sickla Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.