Trillans Väg 4, 4 tr / Jarlaberg / Nacka

Ljus och toppfräsch taklägenhet: stor balkong med sol hela dagen och sjöglimt!

Utgångspris
2 795 000 kr
Boarea
63.5 kvm
Avgift
4 123 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Bolån för dig utan fast anställning
Ansök hos Bluestep Bank
Visningar
 • Sön 5 apr 14:00-14:45

  Öppen visning / Välkomna på söndagsvisning, anmäl er gärna.

 • Mån 6 apr 17:45-18:15

  Öppen visning / Välkomna på kvällsvisning, anmäl er gärna.

Boka Budgivning
Läs mer om budgivning

Varmt välkomna till en mycket ljus och fräsch bostad med charmiga snedtak och stora fönsterpartier. Här erbjuds ett mycket stort och trevligt vardagsrum med en grönskande utsikt mot Nyckelviken samt ett fräscht och fullutrustat kök i socialt befrämjande läge. Intill köket ligger den stora balkongen med sol hela dagen (10-22 under sommarmånaderna) och glimt mot Saltsjön. Badrummet är helkaklat med fina färger. Sovrummet och hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och till bostaden tillhör ett rymligt källarförråd om uppskattningsvis 8 kvm. Föreningen förfogar över två tvättstugor, festlokaler, gästlägenheter samt en bastu på varsin gård. Det finns även tillgång till ett grovsoprum och cykelförråd. I det absoluta närområdet finns flertalet förskolor och skolor (varav en på innergården).

På Trillans Väg, högst upp i Jarlaberg, några kilometer sydost om Stockholm City, på ett berg med naturskön utsikt över Saltsjön och Nacka Strand bor man mycket bekvämt. På promenadavstånd ligger ICA Maxi med ett enormt utbud av livsmedel samt mångsidiga Nacka Forum strax intill. På tre minuter nordöstlig riktning nås Nyckelvikens vackra naturreservat med herrgård, café samt sol- och badklippor. Norrut ligger Nacka Strand med mässa, bank, kontor, engelska skolan, café, bageri, brygga med båtar samt det marina brasseriet Restaurang J där man äter med fantastisk utsikt över fjärden. Pendelbåt "Sjövägen" tar dig smidigt till bl.a. Lidingö, Gröna Lund eller Nybrokajen på Östermalm.

I Jarlaberg finns 22 friköpta radhus och sju bostadsrättsföreningar med flera grönområden, bilfria gångvägar och innergårdar samt flertalet lekplatser som skapar en barnvänlig atmosfär. Tunnelbanan som skall stå färdig 2030 kommer att nås med enbart 7 minuters promenad.

Bilder
Sponsrade länkar
Stor balkong med sjöglimt högst upp i byggnaden
Ljus, fräsch och välkomnande hall!
Väl tilltaget sovrum med goda förvaringsmöjligheter
Spegelförsedd garderobsvägg
Stort och fräscht vardagsrum!
Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus
Vardagsrum och kök
Fullutrustat och fräscht kök
Köket
Gott om plats för stort matbord
Matplats/kök
Utsikt ända bort till Globen!
Helkaklat badrum
Trillans Väg 4
Visa alla 14 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning

 • Hall
  Varmt välkomna in i den fräscha och trevliga hallen med säkerhetsdörr och ljust tapetserade väggar med skogsmotiv samt ljust parkettgolv. Här finns gott om plats för avhängning på hatthylla och skoställ och plats för hallspegel. En praktisk skjutdörrsgarderob mitt emot sovrummet har även bra förvarningsmöjligheter.
 • Sovrum
  Väl tilltaget och nytapetserat sovrum med ljust parkettgolv och gott om plats för förvaring i spegelförsedda skjutdörrsgarderober samt i en stor garderobsvägg. Fönster i både tak och vägg möjliggör ett rikligt ljusinsläpp.
 • Vardagsrum
  Stort och lättmöblerat vardagsrum med ljusa, eleganta tapeter och ljust parkettgolv. Stora fönsterpartier i vägg och tak möjliggör ett rikligt ljusinsläpp och härifrån ser du ut över det grönskande och vackra Nyckelviken. Gott om plats för mediamöbler, TV, stor soffa och fåtölj. Rummet kan vid behov delas av för ett extra barnrum eller arbetsrum.
 • Badrum
  Helkaklat och fräscht badrum i vitt och svart. Utrustat med duschhörna med böjda klarglasdörrar, tvättmaskin, handfat med kommod, en stor badrumsspegel samt WC.
 • Kök
  Stort och praktiskt kök i vinkel med gott om plats för förvaring bakom vita skåpsluckor och på en snygg mörk stenbänkskiva. Fullutrustat med kyl och frys i borstat stål, ugn samt mikro, spishäll med fläkt, diskho och snygg mosaik i bruna och svarta färger. Matplats med gott om plats för ett stort sällskap, fönster i både väggar och tak samt glasförsedd balkongdörr mot bostadens stora balkong i insynsskyddat sydvästläge.
 • Balkong
  Stor och trevlig balkong i sydvästläge högst upp i byggnaden. Gott om plats för grill, bord och stolar samt eventuella växter. Mysig glimt av Saltsjön och Jarlabergs spännande fasader, omgivande natur samt Globen m.m. Balkongens fördelaktiga placering högst upp i byggnaden ger sol 10-22 under sommaren.
Fakta

Beskrivning
 • Boarea
  63,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum:
  2 (1 sovrum)
 • Våning:
  4 av 4
Byggnadssätt
 • Byggnadsår:
  1990
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme, frånluft.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Föreningen tillhandahåller kabel-TV till alla hushåll via Jarlabergs Samfällighetsförening. Kostnaden ingår i månadsavgiften för bostaden. I dag erbjuds Com Hem Medium 8 Favoriter med kanalerna: SVT1, SVT2, SVT24, SVTB, Kunskapskanalen, TV4, TV6, Axess, SVT1 HD samt SVT2 HD.
  Bredband 500 Mbit levereras av Ownit.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Samfälligheten i Jarlaberg äger 3 garage på Diligens-, Fyrspanns- och Landåvägen. Det finns ute- samt inneplatser, med eller utan motorvärmare. Prisintervall: 288 - 625 kr. För mer information, kontakta Cemi på: 0774-400990.
Ekonomi

 • Avgift:
  4 123 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
 • Försäkring:
  150 kr/mån
 • Hushållsström:
  170 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad:
  320 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  2
 • Upplåtelseform:
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift:
  1 120 kr, betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift:
  448 kr
 • Andel av årsavg.:
  0,42082 %
 • Andelstal insats:
  0,42082 %
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2020-03-23.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen

 • Benämning:
  HSB BRF Uttern nr 284.
 • Markägare
  Marken upplåtes med äganderätt
 • Allmänt
  Föreningen har sitt säte i Nacka kommun, bildades 1986 och äger fastigheterna Sicklaön 369:2 (Trillans Väg 1-51) samt 369:3 (Trillans väg 2-40), som bebyggdes '88-'90 av HSB. Föreningens byggnader inrymmer 195 bostadsrättslägenheter samt flertalet gemensamma lokaler och hyreslokaler.

  I vattennära och natursköna Jarlaberg finns sju bostadsrättsföreningar samt 22 friköpta fastigheter bebyggda med radhus:

  - BRF Nyckeln (Diligensvägen 2-34 samt 38-72)
  - BRF Tullen (Diligensvägen 3-37 samt 74-100)
  - BRF Fjädern (Diligensvägen 39-67 samt 102-136)
  - BRF Illern (Fyrspannsvägen 6-48 samt 7-51)
  - BRF Minken (55+, Fyrspannsvägen 50-74)
  - BRF Mården (Landåvägen 4-44 samt 45-77)
  - Landåvägen 1-43 (Friköpta fastigheter med radhus)

  Jarlabergs samfällighet ägs av de sju föreningarna samt de friköpta radhusen. Samfälligheten ansvarar för samfälld mark, garage, anläggning för distribution av radio och tv-program samt sopsuganläggning. Utterns andel är 15 %.
 • Gjorda renoveringar
  2019 Åtgärd av vertikala fogar samt tvätt av fasader, kollektivt bredband, införande av individuell elmätning, renovering av förrådsdörrar och entréer
  2018 Renovering av hissar (Trillans Väg 38, 40 och 47)
  2017 OVK, rensning av ventilationssystem, stamrensning av avlopp
  2016 Renovering av hissar (Trillans väg 4 och 36), renovering av tvättstugor
  2015 Renovering av hissar (Trillans Väg 2 och 6), inpasseringssystem för lägenhetshusen
  2014 Omläggning tak (höghusen), ny undercentral Trillans Väg 2
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till bostaden hör ett källarförråd om uppskattningsvis 8 kvm.

  Föreningen har två tvättstugor, en på varsin gård. Det finns 5 stycken tvättgrupper med torkmöjligheter samt mangel i varsin tvättstuga.
  På varje gård finns en festlokal som kan bokas av medlemmar i föreningen. I festlokalen finns bord, stolar och kök utrustat med glas och porslin.
  Två gästlägenheter finns belägna högst upp på Trillans väg 29 samt 26. Rummen har fyra bäddar, kokskåp och toalett. Avgiften på 200 kronor per dygn läggs på månadsavgiften och betalas i efterskott.
  På båda gårdarna finns det en bastu i gårdslokalen i anslutning till tvättstugan och festlokalen.

  Bokningar av tvätt och bastu sker på bokningslistan vid bastun eller via en telefonapp.

  Det finns tillgång till grovsoprum och cykelförråd.
Området

 • Jarlaberg är beläget några kilometer sydost om Stockholm City, högst upp på ett berg med naturskön utsikt över Saltsjön och Nacka Strand. På promenadavstånd finns ICA Maxi med ett enormt utbud av livsmedel och mångsidiga Nacka Forum precis intill. På gångavstånd nordöstlig riktning nås Nyckelvikens naturreservat med herrgård, café samt sol- och badklippor. Norrut ligger Nacka Strand med mässa, bank, kontor, engelska skolan, café, bageri, brygga med båtar samt det marina brasseriet Restaurang J där man äter med fantastisk utsikt över fjärden. I Jarlaberg finns 22 friköpta radhus och sju bostadsrättsföreningar med flera grönområden, bilfria gångvägar och innergårdar samt flertalet lekplatser som skapar en barnvänlig atmosfär.
 • Kommunikationer
  Bussar går regelbundet från stationen Jarlaberg med gångavstånd från porten. Snabbast når du slussen på 15 minuter, men det finns även bussar som går via Sickla köpkvarter m.m. och når slussen på 25 minuter. Från ångbåtsbryggan vid restaurang J i Nacka Strand går skärgårdsbåtar mot city eller vidare ut i skärgården.
Sponsrade länkar
Ekonomi
Avgift :
4 123 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV
Försäkring :
150 kr/mån
Hushållsström :
170 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
320 kr/mån
Antal personer i hushållet
2
Upplåtelseform :
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 120 kr, betalas av säljare.
Pantsättningsavgift
448 kr
Andel av årsavg. :
0,42082 %
Andelstal insats :
0,42082 %
Pantsättning
är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2020-03-23.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Boendekalkyl

Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Catering Stockholm | Skafferiet
  463 m
  Bonn Sushi
  559 m
  Sushi Daily
  570 m
  Forno Romano Nacka Strand
  596 m
  Fazer Food & Co, Nacka Strand
  616 m
 • Skolor
  Förskolan Spiggen
  35 m
  Förskolan Hoppetossa Kuben
  197 m
  Dramapedagog Sara Svanberg
  236 m
  Jarlabergs Skola
  320 m
  Jarlabergs förskolor
  352 m
 • Mataffärer
  ICA Maxi Stormarknad Nacka
  618 m
  Hemköp
  932 m
  Tempo
  2,22 km
  ICA Kvantum
  2,82 km
  Studio Hybrid Forest AB
  3,44 km
 • Tågstationer
  Storängen station
  1,28 km
  Lillängen station
  1,47 km
  Saltsjö-Järla station
  1,73 km
  Saltsjö-Duvnäs station
  2,35 km
  Nacka station
  2,68 km
 • Kommunikationer
  Jarlaberg
  247 m
  Skvaltan
  537 m
  Cylindervägen
  622 m
  Skogalundsklippan
  670 m
  Vikdalsvägen
  712 m
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Vatten
 • 495 m
 • 3 min
 • 7 min
 • 19 min
 • Sjö
 • 1,25 km
 • 7 min
 • 10 min
 • 28 min
 • Tågstation - Storängen station
 • 1,28 km
 • 7 min
 • 8 min
 • 24 min
 • Hållplats - Jarlaberg
 • 247 m
 • 3 min
 • 2 min
 • 6 min
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn