Trillans Väg 4, 4 tr

Trillans Väg 4, 4 tr

Slutpris

2 900 000 kr


Jarlaberg— Nacka

Trillans Väg 4, 4 tr


Slutpris
2 900 000 kr

Jarlaberg— Nacka

Ljus och toppfräsch taklägenhet: stor balkong med sol hela dagen och sjöglimt!

- Vänligen kontakta mäklaren för privatvisning - Varmt välkomna till en mycket ljus och fräsch bostad med charmiga snedtak och stora fönsterpartier. Här erbjuds ett mycket stort och trevligt vardagsrum med en grönskande utsikt mot Nyckelviken samt ett fräscht och fullutrustat kök i socialt befrämjande läge. Intill köket ligger den stora balkongen med sol hela dagen (10-22 under sommarmånaderna) och glimt mot Saltsjön. Badrummet är helkaklat med fina färger. Sovrummet och hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter och till bostaden tillhör ett rymligt källarförråd om uppskattningsvis 6 kvm. Föreningen förfogar över två tvättstugor, festlokaler, gästlägenheter samt en bastu på varsin gård. Det finns även tillgång till ett grovsoprum och cykelförråd. I det absoluta närområdet finns flertalet förskolor och skolor (varav en på innergården).

På Trillans Väg, högst upp i Jarlaberg, några kilometer sydost om Stockholm City, på ett berg med naturskön utsikt över Saltsjön och Nacka Strand bor man mycket bekvämt. På promenadavstånd ligger ICA Maxi med ett enormt utbud av livsmedel samt mångsidiga Nacka Forum strax intill. På tre minuter nordöstlig riktning nås Nyckelvikens vackra naturreservat med herrgård, café samt sol- och badklippor. Norrut ligger Nacka Strand med mässa, bank, kontor, engelska skolan, café, bageri, brygga med båtar samt det marina brasseriet Restaurang J där man äter med fantastisk utsikt över fjärden. Pendelbåt "Sjövägen" tar dig smidigt till bl.a. Lidingö, Gröna Lund eller Nybrokajen på Östermalm.

I Jarlaberg finns 22 friköpta radhus och sju bostadsrättsföreningar med flera grönområden, bilfria gångvägar och innergårdar samt flertalet lekplatser som skapar en barnvänlig atmosfär. Tunnelbanan som skall stå färdig 2030 kommer att nås med enbart 7 minuters promenad.


Boarea
63.5 kvm
Avgift
4 123 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-05-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.