Turbinvägen 5B, 2 tr / Nacka / Nyproduktion

Nyproducerad tvåa med balkong i söderläge!

Accepterat pris
3 350 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
54 kvm
Avgift
3 150 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

Ta chansen att bli först att flytta in i denna genomgående tvåa med balkong och öppen planlösning som präglas av industrikänsla endast 10 minuter från Södermalm! Fullt utrustat med kök som erbjuder bra arbetsytor och förvaring i flertalet skåp. Rymligt sovrum med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Genomgående ljusa mattlackade parkettgolv samt helkaklat badrum med kombimaskin samt golvvärme. Tillträde 2018-05-17.
Ytterligare information hittar ni här https://www.ssmliving.se/vara-bostader/turbinhallen/

Här bor du i Järla Sjö med närhet till all tänkbar service men också fantastiska naturområden och vatten. Mycket goda kommunikationer till Slussen med Saltsjöbanan, buss eller bil. Med Saltsjöbanan eller bussar tar det bara nio minuter till Slussen. Sickla köpområde når du med en kort promenad.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 17 bilder
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Hall
  Välkomnande hall med bra förvaring i två platsbyggda garderober. Vita väggar och ljus mattlackad parkett som löper vidare genom hela bostaden.
 • Sovrum
  Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderob. Vitmålade väggar och ljus ekparkett.
 • Badrum
  Helkaklat badrum utrustat med belysning på vägg, spegelskåp, toalettpappershållare,
  duschvägg och krokar. WC-stol, tvättställ, handdukstork, golvvärme (elburen) samt kombimaskin.
 • Kök
  Fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Ljusgrå spegelluckor och bänkskiva av laminat samt diskbänk i rostfritt.
  Köket är utrustat med vit kombinerad kyl/frys,
  spishäll, ugn och diskmaskin. Städskåp bredvid kyl/frys.
 • Vardagsrum
  Ljust vardagsrum med gott om plats för möblemang. Utgång till balkongen i söderläge. Vitmålade väggar samt ljus ekparkett.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  54 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  2 rum (1 sovrum)
 • Våning
  2 av 2
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016-2019
 • Värme och ventilationsanl.
  Till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning (FTX-system). Kanalisationen är generellt inbyggd med gipsskivor från schakt fram till don.
  Frånluft i kök och i badrum.
Energideklaration
 • Sammanställning
  Energideklaration behövs ej
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Com Hem är leverantör av fiberanslutning till fastigheten och installation av bredbandsnät.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Det finns 2 st garage i Brf Turbinhallen ett nedre (infart från Gustaf del Lavals väg) och ett övre (infart via portalen på Turbinvägen).
  Det finns totalt ca 120 platser i varierande storlekar. Föreningen har därför valt att prisdifferentiera platserna, den mindre typen av plats kostar 950 kr/mån och den större 1450 kr/mån. Utöver det finns det ett par MC-platser att hyra.

  Det är Parkando som förvaltar garaget åt föreningen, vill du ställa dig i kö kan du göra det i denna länk: https://cloud.parkando.se/internko/brf-turbinhallen
Övrigt
 • Till lägenheten hör ett källarförråd.
Ekonomi
 • Avgift
  3 150 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Kommentar, månadsavgift
  Till avgiften tillkommer kostnad om 180 kronor för digitalt startutbud TV, telefoni bas och bredband 1000/1000 (500-1000 Mbits/s). Levereras av ComHem. Individuell mätning av el tillkommer även till måndagsavin. Du behöver inte teckna eget el-abonnemang.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 138 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  455 kr
 • Andel i förening
  0,4194 %
 • Pantsättning
  är inte pantsatt.
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Turbinhallen.
 • Allmänt
  Bostadsrättsföreningen Turbinen registrerades hos Bolagsverket den 6 november 2014. Fastigheten består av fyra delar/byggnader med namnen Turbinhallen, Maskinhallen, Ritningskontoret och Gårdshuset. Turbinhallen och Ritningskontoret byggs i de befintliga delarna av Gustaf de Lavals fabrikslokaler. Maskinhallen byggs delvis på befintlig fasad. Gårdshusen är nyproduktion. Byggnaderna inrymmer totalt 205 stycken bostadsrättslägenheter i varierande storlek från 1-5 rum och kök, samt 2 stycken hyreslokaler, 1 skola och 1 garage i 2 våningsplan över mark.

  Bostadsrättsföreningen kommer att ha ett gemensamt inomhus spa med bad och relaxavdelning samt ett mindre gym.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Postboxar i entré och tidningshållare är placerade utanför lägenhetsdörren.

  I slutet av juni beräknas gymdel och SPA vara färdigställt i Brf Turbinhallen. Båda lokalerna ligger i anslutning till varandra på gaveln i byggnaden Turbinhallen med ingång från den befintliga balkongen som vetter ned mot Järla Sjö.

  Gymmet kommer att bestå av enklare gymutrustning såsom kettlebells, hantlar, medicinbollar, motionsmaskiner och andra funktionssmarta träningsredskap. Medlemmar i Brf Turbinhallen kommer att ha fri tillgång till gymmet. Mark Oogan som jobbar på Bonobo gym, kommer vid bokning finnas tillgänglig på gymmet för PT-timmar/klasser osv - allt beroende på vad som efterfrågas. Mark kommer from mitten av augusti finnas tillgänglig för bokningar. I samband med öppningen av gymmet kommer en närmre presentation av "hus-PT"!

  SPA-delen ligger vägg i vägg med gymmet och denna del kommer att vara bokningsbar via en app. SPA´t kommer att bestå av ett stort bubbelbad, bastu och dusch. Både SPA och gymdel kan stoltsera med ca 13 meter i takhöjd.

  Cykelparkering finns i båda garageplanen och dit kommer man med en elektroniska tagg. Det finns även cykelställ på Gustaf de Lavals väg. Eftersom det fortfarande arbetas med marken på innergården så finns cykelställ ej på plats ännu, men de kommer inom kort. Det kommer även att finnas cykelställ utplacerade runt om fastigheten.

  Det finns i dagsläget 2 st soprum som är belägna på Winborgs väg och Gustaf de Lavals väg där man kan sortera allt från hushållssopor, matavfall, glas, metall och wellpapp. From 10 juni kommer det att öppnas ytterligare ett soprum på Turbinvägen 5.
Området
 • Järla sjö är ett bostadsområde och en stadsdel inom kommundelen Sicklaön i Nacka kommun. En grundidé med Järla sjö var blandningen av arbetsplatser, bostäder och service. Här finns utmärkta kommunikationerna, det går tåg och bussar in till stan dygnet runt med täta turer - på mindre än tio minuter är man vid Slussen! Det finns även utmärkta cykelvägar in till city.

  Turbinhallen är medlemi Järla sjö samfällighetsförening som bl.a. tillhandahåller parkering, sophantering, förråd och sköter marken i området. Samfälligheten har även fiskerätt i järlasjön samt ett aktivt föreningsliv med båt och kanotklubb. För mer information om samfälligheten, gå in på www.jarlasjo.se.
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier