Västra Finnbodavägen 9c

Västra Finnbodavägen 9c

Slutpris

3 800 000 kr


Finnboda— Nacka

Västra Finnbodavägen 9c


Slutpris
3 800 000 kr

Finnboda— Nacka

Unik Renoveringsmöjlighet i Historiskt 1600-talshus - Näst intill Skuldfri Förening!

Genom fönstren i detta hem ser man inloppet in mot Stockholm. Du ser allt från Slussen, via Gamla stan, Gröna Lund och Djurgården ut till Manilla. Båtar, stora som små, passerar in och ut staden, och de kan beskådas från första parkett. Denna lägenhet ligger i en av Nackas äldsta byggnader, med ursprung i 1600-talet. Bostaden är i renoveringsbehov och du får en unik chans att skapa ditt drömhem. Man bor tyst och rofyllt med en utsikt utöver det vanliga. Att komma med båten från stan och upp till det gamla huset med sin stora trädgård så slås man genast av lugnet. Så nära stadskärnan, men en helt annan, mer lantlig, atmosfär. Här kan den trädgårdsintresserade odla i lådor och vännerna kommer att tjata för att få komma på grillkväll. Välkommen till ett boende med stor potential!


Boarea
65 kvm
Avgift
2 728 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-05

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Västra Finnbodavägen såldes av oss 2024-07-05. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Västra Finnbodavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.