Din mäklare i Hammarby Sjöstad

Mäklarhuset Hammarby SjöstadBesöksadress

Lugnets Allé 34 120 66 Stockholm

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset Hammarby Sjöstad erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Hammarby Sjöstad

Vi har arbetat i Hammarby Sjöstad och Nacka sedan 2008. Det gör att vi har koll!

Vi har koll på området på den nivån att vi förmodligen har förmedlat just din bostad redan, minst en gång. Våra mäklare vet vilken förskola som ligger närmast, vilken restaurang som är mysigast och vilket promenadstråk som är trevligast. Allt det där som gör just ditt hem så värdefullt att bo i. Vi erbjuder ett väl bearbetat kontaktnät för både köpare och säljare, vilket vi vet bidrar till ett högre slutpris. Välkommen att kontakta någon av våra fantastiska fastighetsmäklare!

Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Hammarby Sjöstad idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Mäklaruhset Hammarby Sjöstad
Mer från oss

Hitta till oss


Mäklarhuset Hammarby Sjöstad Lugnets Allé 34 120 66 Stockholm

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.