Äppelvägen 8 E / Solbacka / Norrtälje

Mycket välskött radhus

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
120 kvm
Driftkostnad
36 680 kr/år
Tomtarea
357 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2015-03-10
Bostaden är såld!

Denna radhus på Äppelvägen såldes av oss 2015-03-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Äppelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solbacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket stiligt och gediget gavelradhus i Solbacka Gård. Ljust och smakfullt inrett och skön golvvärme på båda våningarna. Praktik planlösning med sällskapsytor på entréplan och 4 sovrum på övre våningen. I huset finns två badrum. Byggår 2007. Lättskött och insynsskyddad tomt. Här kan du vara helt privat. En egen liten oas! Barnvänligt område nära fotbollsplan och pulkabacke. Precis utanför tomten finns en lekplats. I anslutning till entrén finns ett förråd om ca 7 kvm. Parkering med elstolpe hör till huset. Barnvänligt område nära grönområden samt lokalbuss.
Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.