Bredsjön Solvägen 44

Bredsjön Solvägen 44

Slutpris

1 200 000 kr


Norrtälje

Bredsjön Solvägen 44


Slutpris
1 200 000 kr

Norrtälje

Charmigt och insynsskyddat fritidsboende i sydläge

Vid Bredsjön ligger detta charmiga och insynsskyddade fritidsboende i sydläge. Tomten har en plan gräsmatta där det finns fina möjligheter till trevliga utomhusaktiviteter som krocket, kub och badminton. Delar av tomten har skog som ger ett fint insynsskydd samt att en sida av tomten vätter mot allmänning. Tomten ger också möjlighet till odling och en hel del trädgårdsväxter finns redan på tomten.

Fritidshuset är på 43 m² och isolerat samt med bra värmekällor i form av kakelugn, öppenspis med braskamininsats och elradiatorer i ett par rum, något som gör det möjligt att tillbringa fina vinterdagar i huset. Från den lilla entrén kommer du in i köket, husets hjärta där den fina kakelugnen står, en fantastisk värmekälla. I det trivsamma köket finns spis, kyl, mikrovågsugn och varmvattenberedare, där finns det också gott om plats för matbord. I direkt anslutning till köket ligger de två sovrummen som båda får värme från kakelugnen. Sovrummen har var sin garderob och det ena rummet har plats för dubbelsäng och i det andra sovrummet finns det plats för en enkelsäng. Badrummet ligger i anslutning till köket. Från köket nås det ljusa, rymliga och mycket fräscha vardagsrummet med fönster i tre väderstreck. I vardagsrummet finns en vacker öppenspis med braskaminsinsats. Från vardagsrummet kommer du ut till den inglasade altanen där naturen känns nära då glaspartiet är fråndraget eller med stängda fönster blir det ett extra rum.

På tomten finns gästhus om ca 10 m² med gott om plats för dubbelsäng. Ett mindre förråd av plåt för förvaring av trädgårdsredskap samt uthus med verkstad, separett och vedbod finns också på tomten. Även ett utedass finns tillgängligt.

Fastigheten ingår i en välskött samfällighet som ansvarar för vägar som plogas vintertid samt badplats. Föreningen förser också fastigheterna med åretruntvatten. På området finns fina skogsområden där det är lätt att hitta både svamp och bär.

Busshållplatsen Velända norra ligger endast 1,6 km bort och badstranden är bara ca 400 meter bort.


Boarea/biarea
43/5 kvm
Driftkostnad
10 200 kr/år
Tomtarea
2 205 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.