Dalkärrsvägen 15 / Hårnacka / Norrtälje

Drömtomt med generös byggrätt

Slutpris
850 000 kr
Referensnummer
142 627
Tomtarea
1 604 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-04-01
Bostaden är såld!

Denna tomt på Dalkärrsvägen 15 såldes av oss 2014-04-01. Se alla våra försäljningar i Norrtälje

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hårnacka är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett nytt område med utmärkt läge! Här finns stora tomter med generös byggrätt. Vackert kuperat område med smakfulla lösningar och tomtindelningar. Här har du chansen att bygga ett hus efter dina egna önskemål och välja valfri husleverantör.

Området är uppdelat i etapper och nu är produktionen igång i etapp 1. Tillträde kan ske omgående.

Närhet till naturreservat och vackra omgivningar. Området är beläget endast 5 minuter med bil från Norrtälje stadskärna. Från Norrtälje busstation går täta avgångar till Stockholm.

Denna tomt är belägen på en mindre återvändsgata med gång- och cykelväg till Solbacka gård där du finner barnomsorg och kommunikationer.

Tomten har en byggrätt om 200 kvm byggnadsarea på huvudbyggnaden och 80 kvm på sidobyggnad/garage. Möjlighet till souterränghus finns.

Kontakta gärna mäklaren för visning på plats! Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.