Dillingbyvägen 48 / Dillingby / Norrtälje

Mysig villa i högt läge med pool och vackra omgivningar

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
ca 159 kvm
Driftkostnad
38 040 kr/år
Tomtarea
2 550 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-04-10
Bostaden är såld!

Denna villa på dillingbyvägen såldes av oss 2019-04-10. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på dillingbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dillingby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En välplanerad 1,5-plansvilla med uteplats i söderläge och saltvattenspool. Utsikt mot de vackra omgivningarna bestående av åkermark och lövskog. I detta höga läge bor ni ståndsmässigt och insynsskyddat och ser ut över något av det vackraste Roslagen kan erbjuda. Nära kommunikationer till Norrtälje stad och Stockholm. Här erbjuds ett insynsskyddat och optimalt planerat hus i genomgående fint skick. Ett trivsamt boende i två plan med harmoniska färger och lättmöblerade rum.

Huset består bland annat av ett modernt, stilrent och elegant kök med harmoniska färger. Här finns ett öppet och hemtrevligt vardagsrum med naturlig plats för soffa. Här finns en braskamin placerad i centralt läge för att kunna njutas både från vardagsrummet och köket. Panoramafönster, vacker utsikt och fint ljusinsläpp. Huset har 4 sovrum men ytterligare 2 sovrum går att erhålla. Tre av sovrummen finns på entréplan och 1-3 sovrum på övre våningen.
Badrummet på entréplan är rymligt och på övre våningen finns duschrum och bastu.

Huset står på en trevlig naturtomt med ett förråd, växthus och saltvattenpool på den härligt stora altanen med fri utsikt.
Plats för flera bilar på infarten samt i garage för en bil.
På tomten finns också förrådsbod och växthus.

Till pendlarbuss mot Stockholm och Norrtälje är det ca 2 km.
Skolskjuts ordnas för skolbarn.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.