Enbäcksvägen 10 A, Hiss

Enbäcksvägen 10 A, Hiss

Slutpris

1 750 000 kr


Knutby Gård— Norrtälje

Enbäcksvägen 10 A, Hiss


Slutpris
1 750 000 kr

Knutby Gård— Norrtälje

Välplanerad trerummare i attraktiv förening med inglasad balkong och hiss i huset

Välkommen till en mycket välplanerad och rymlig trerummare om hela 71 m² i den välskötta och eftertraktade föreningen Knutby Gård. Här bor du i en lugn och trevlig boendemiljö med grönskande omgivningar och hög komfort. Fina lugna innergårdar, hiss i husen, stora förråd, fiber finns draget, föreningslokal med möjlighet till övernattning att hyra samt bekväma tvättstugor är några av föreningens stora fördelar.

Denna fina hörnlägenhet ligger en trappa upp och är mycket välplanerad med härligt ljusinsläpp och den upplevs genomgående mycket trivsam och välskött. Här är alla vitvaror nya från 2020, även ny badrumsinredning och tapetsering gjordes under samma år. Under 2021 byggdes lägenheten om till en trea med ytterligare ett sovrum. Den inglasade balkongen med förmiddagssol ligger öppet och fritt med ogenerat läge, en härlig plats där du njuter av en morgonkaffe i solskenet. Ytterligare en trevlig detalj i lägenheten är burspråket i stora sovrummet. Inbjudande kök med öppning ut mot balkongen, perfekt att ta med kaffekoppen ut för en fikastund.

All tänkbar service finns i närområdet, Knutby Torg med varierad handel och flertalet matbutiker ligger en kort promenad bort och lokalbuss finns i anslutning till området. Sjön Lommaren med badplats ligger på trevligt promenadavstånd och rofyllda grönområden finns inpå knuten.

Missa inte denna riktigt fina lägenhet som erbjuder ett bekvämt boende i lugna kvarter, välkommen på visning!


Boarea
71 kvm
Avgift
4 417 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-04-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.