Esplanaden 4

Esplanaden 4

Slutpris

3 695 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Esplanaden 4


Slutpris
3 695 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Nyproducerad trea med unik terass i söderläge

Nu finns chansen att förvärva en alldeles nyproducerad 3 rok i populära och slutsålda Brf Trollsländan. Denna etapp är tredje i projektet i kvarter Haren och efterfrågan har varit stor.
Bostaden på 79 kvm är fördelad på rymlig hall med förvaring bakom skjutdörrar samt access till det rymliga duschrummet med komfortvärme, tvättmaskin och torktumlare. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om arbetsytor, förvaring och matplats i köket. Från köket har ni access till den fantastiska terassen på hela 22 kvm i direkt söderläge. Högst upp i huset kan ni blicka ut över vår vackra Norrtälje stad med omnejd. Unikt läge, minst sagt...
Vardagsrummet är lägenhetens hjärta och här har ni utgång till balkong i norr, in mot gården. På var sida om rummet ligger sovrummen; ett med plats för dubbelsäng och klädkammare och det andra med plats för enkelsäng och garderob som ingår. Båda har fönster in mot gården.

Denna bostad är nyproducerad och kommer stå färdig att tillträde i mitten av april 2018.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för er info samt till visningen!


Boarea
79 kvm
Avgift
4 608 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-02-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.