Granstigen 18

Granstigen 18

Slutpris

3 525 000 kr


Nysättra— Norrtälje

Granstigen 18


Slutpris
3 525 000 kr

Nysättra— Norrtälje

Modernt vinterbonat fritidshus med kommunalt vatten och avlopp.

Nu är det här, fritids/permanenthuset för den kräsne! På Granstigen 18 i natursköna Nysättra saluförs nu ett vinterbonat fritidshus med åretruntstandard och med bad- och båtplats på bekvämt avstånd!
Huset har ett välutrustat kök med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en härlig rymd. Från vardagsrummet, med den centralt placerade öppna spisen, kommer man dels ut till den inglasade uterummet som är vinterisolerat samt ut till den stora altanen på baksidan. Huset har nyligen anslutits till kommunalt V/A och har ett nytt badrum med WC, dusch och handfat.
Fastigheten har isolerat garage, gästhus med bastu/wc, förrådsbyggnader, stora altaner, elbilsladdare, fiber, solceller mm. Här bor man med extremt låga driftskostnader.
Mysig trädgårdstomt om 2 215 kvm med gräsytor som lockar till lek och spel. Lugnt område där du enkelt promenerar ner till den välordnade stranden och föreningens båtklubb där det finns möjlighet till båtplats.

Nysättra
I vackra Nysättra bor du ca 15 minuter bort från Norrtälje stadskärna. Nysättra och Vätö har ett härligt friluftsliv och aktiviteter för hela familjen! Med en kort biltur om 5 minuter kommer du ut till Vätö, trevlig skärgårdsö med en Tempobutik för det mest nödvändigaste och som även är apotek-, systembolag- och postombud. Under sommaren har populära Vätö självplock öppet, endast 8 minuter från fastigheten. Friluftsområdet Vätö huvud är öns nordligaste udde. Där går en fin stig utmed vattnet med klippor och små sandstränder just där Björköfjärden förenas med den trånga, men djupa farleden genom Vätösund. Fint anordnat kommunalt bad vid Håknäs.

Norrtälje
Norrtäljes anrika stadskärna ger många fördelar oavsett ålder eller intresse, med gångavstånd till rikligt och välsorterat utbud av det allmänna, aktiveter och restaurangliv. Norrtäljes fina societetspark och hamn erbjuder vacker natur och fina promenader fram till Kärleksudden eller Borgmästarholmen för en dag i solen eller bad. Flertalet stormarknader nås på bekvämt avstånd från stadskärnan.

Kommunen har för övrigt ett liv som passar alla, fint naturliv som bevarade reservat samt Roslagsleden (som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn) kan du njuta av ett rikligt friluftsliv. Populärt skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Ta chansen innan någon annan gör det - vi ses på visningen!


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
19 200 kr/år
Tomtarea
2 215 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-05-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Granstigen såldes av oss 2024-05-08. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Granstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.