Sök Meny
Snart till salu

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Norrtälje / Färsna
Färsnagatan 8 A
Accepterat pris: Kalkyl 1 950 000 kr
Boarea: 81 kvm
Avgift: 5 031 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 är sovrum
Våning: 1 av 2 (Hiss finns ej)

Norrtälje - Färsna / Färsnagatan 8 A

Trivsam bostad med ca 40 kvm altan

Denna fina bostad är till salu så fort familjen hittat sitt drömhus i Norrtälje eller Malsta med omnejd. Här finner du en trevlig fyrarummare med fina ytskikt och genomgående parkettliknande golv. Bostaden har ett ypperligt läge med sin hörnplacering och direkta ingång från markplan. Den stora altanen erbjuder möjlighet till sol från morgon till kväll under sommaren. För den som önskar en trea så är det enkelt att plocka ner väggen mellan sovrum och vardagsrummet och på så sätt få ett större vardagsrum. Är man bilburen har du p-plats med elstolpe samt ett fristående förråd i närheten. Varmt välkomna.

Välkommen hem
Välkommen hem
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.