Fjällenvägen 26

Fjällenvägen 26

Slutpris

2 720 000 kr


Kaggeboda-Fjällen— Norrtälje

Fjällenvägen 26


Slutpris
2 720 000 kr

Kaggeboda-Fjällen— Norrtälje

Åretruntstandard nära bad

Välkommen till denna välskötta fastighet i populära Fjällen i Kaggeboda! Detta hus som ligger på en höjd har permanentstandard samt ett vinterbonat gästhus. Den sluttande tomten om 2237 kvm erbjuder många olika "rum" att upptäcka. Här kan man gå i badkläderna till mysigt bad som ligger endast 150 meter från fastigheten. Fastigheten har också tillgång till tempererad pool som ingår i samfälligheten.
Tomten är insynsskyddad och privat på husets baksida där du också har sjöutsikt från den trevliga grillplatsen under tak.

Huset som är ca 80 kvm har ljusa färger i huset och centralt placerad murad öppen spis med insats. Genomgående fint ljusinsläpp i hela huset och alla fönster är utbytta 2002 då huset byggdes till. Renoverat kök med vedspis. Separat matrum med murad öppen spis. Rymligt duschrum från 2002 med smakfulla materialval. Vardagsrum med stora fönster och utsikt mot sjön. Altan längs två av husets sidor. Huset har löpande genomgått renoveringar och förbättringar och erbjuder en hög boendestandard.
Gästhus med gästrum och egen uteplats under tak. Dessutom finns snickarbod och vedförråd.
Endast ca 2 km till lanthandel (Vreta handel) och busshållplats och endast ca 10 minuter med bil in till Norrtälje.

Välkommen till en plats att njuta på!


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
19 636 kr/år
Tomtarea
2 237 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-05-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.