Flygaregatan 2 D

Flygaregatan 2 D

Slutpris

1 340 000 kr


Flygfältet— Norrtälje

Flygaregatan 2 D


Slutpris
1 340 000 kr

Flygfältet— Norrtälje

Fantastiskt trevlig gavellägenhet med balkong, stort kök, renoverat badrum och hiss

Hissen tar dig bekvämt upp till våning fyra där denna ljusa och trivsamma enrummare om hela 45 m² är belägen. Högt och fritt läge där ljuset flödar från tre håll och planlösningen nyttjas på bästa sätt. Rummet är lätt att dela av och bostaden kan nyttjas som en minitvåa. Här finns balkong i söderläge med fint och lugnt gårdsläge, separat kök med stor matplats och luftiga ytor. Ett riktigt stort plus är det nyrenoverade badrummet från 2019, utfört av firma med våtrumsintyg. Snyggt och stilrent inrett med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv, golvvärme. Förberett för tvättmaskin och fönster för naturligt ljusinsläpp och vädring. Lägenheten är genomgående väl omhändertagen med moderna färgval och fräscha ytskikt.

För vardaglig bekvämlighet finns tvättstuga i huset, bara att ta hissen ner och carport med förråd, motorvärmare och laddbox ingår i månadsavgiften. Välordnad förening med fina lummiga innergårdar och välskötta fastigheter. Läget är bästa tänkbara i uppvuxet område med lokalbuss direkt utanför, stor matbutik inom några minuters promenad och centrum med sin mysiga stadskärna och all tänkbar service på promenadavstånd. Fina omgivningar invid Norrtäljeviken med härlig natur och trevliga promenadstråk. Skidbacke, badplats, badhus och gym ligger också i närområdet. Denna lägenhet är något alldeles extra med sitt trevliga läge, fina ljusinsläpp och komforten med hiss. Välkommen att boka in dig på kommande visning!


Boarea
45 kvm
Avgift
3 327 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2023-04-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.