Fridstorpsgatan 3A

Fridstorpsgatan 3A

Slutpris

2 400 000 kr


Centrala Norrtälje— Norrtälje

Fridstorpsgatan 3A


Slutpris
2 400 000 kr

Centrala Norrtälje— Norrtälje

Stor lägenhet om hela 115 m² med radhuskaraktär, egen entré utan trappor och uteplats i västerläge

Välkommen till Fridstorpsgatan 3 A och denna härliga trerummare om hela 115 m² med ett riktigt centralt och fint läge i Norrtälje. Här bor du bekvämt utan trappor med egen entrédörr och uteplats i soligt västerläge. Föreningen är mycket väletablerad och tillhör en av de allra populäraste i Norrtälje med sitt fina centrala läge och välskötta fastigheter. Dessa lägenheter som ligger med adress Fridstorpsgatan är ombyggda till bostadsrätter under 2005 och just denna lägenhet är oerhört luftigt planerad och det är ytterst sällan någon av dessa unika lägenheter säljs. Här finns ett stort vardagsrum och kök i öppen planlösning. För dig som alltid drömt om en köksö finns det gott om plats i denna del. Två sovrum i bra storlek, ytterligare ett stort extra rum perfekt som kontor samt komplett duschrum med tvättmaskin. Här finns även en extra wc, något som är mycket uppskattat att det finns två toaletter i lägenheten.

Uteplatsen ligger med fint västerläge och strålande eftermiddagssol. Gott om plats för utemöbler och det är trevligt med lite grönska runtom, sidoskydd i trä och även trästaket som ger en fin inramning av uteplatsen, storlek ca 14 m². Från uteplatsen egen entrédörr till lägenheten, och det bästa av allt, komforten av att bo helt utan trappor.

Brf Castor är en välordnad förening som är mycket uppskattad med sitt centrala läge. Fönster är helt nya från 2017 och stambyte är genomfört. Här bor du invid nya Norrtälje Hamn som är stadens nya mötesplats med allt från parker och torg till bryggor och handel. Norrtäljes charmiga stadskärna med affärer, matbutik och kommunikationer ligger endast några minuters promenad bort. Gemensam tvättstuga finns i föreningen och källarförråd hör till lägenheten. Läget är bästa tänkbara med närhet till goda kommunikationer för dig som pendlar. Månadsavgiften inkluderar både uppvärmning, kabel-tv samt preliminär hushållsel.

En riktigt trivsam lägenhet om du önskar öppna luftiga ytor, radhuskänsla och en uteplats med eftermiddagssol!


Boarea
115 kvm
Avgift
5 780 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Bottenvåning (Hiss finns ej)
Såld
2022-09-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.